ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

jSmNn

Öğrenci
Siz yine girebiliyorsunuz siteye, ben öğlen kimse sisteme giremiyorken girebiliyodum, 2 saat çıktım işlerimi hallettim geldim, şimdi sisteme bile giremiyorum, hatta o tc yazdığımız yer bile açılmıyor :D Bu yökten ne köy olur ne kasaba :D

is_90

Öğrenci
Şimdi kafama takılan şu, dilpuanım onaylanmadığı için öyp puanım hesaplanmıyor ve bu nedenle kontenjanları göremiyorum. Kontenjanları ilan edenler bu işi nasıl yaptı? onların dil puanı 65 üstümü?

Selcenn

Öğrenci
Şimdi kafama takılan şu, dilpuanım onaylanmadığı için öyp puanım hesaplanmıyor ve bu nedenle kontenjanları göremiyorum. Kontenjanları ilan edenler bu işi nasıl yaptı? onların dil puanı 65 üstümü?

Nazmi hoca ilan etmişti bu kontenjanları. Dil puanı 65üstüdür onun doğal olarak..
Ben de isterdim o dil merkezleri eksik olsun..

esoong

Öğrenci
benim bütün puanları çekiyor ama kaydet dediğim zaman dil puanına dönüyor

- - - Güncellendi - - -

Siz yine girebiliyorsunuz siteye, ben öğlen kimse sisteme giremiyorken girebiliyodum, 2 saat çıktım işlerimi hallettim geldim, şimdi sisteme bile giremiyorum, hatta o tc yazdığımız yer bile açılmıyor :D Bu yökten ne köy olur ne kasaba :D
aynen hocam bende de durum o:D

- - - Güncellendi - - -

Dil puanıma geri döndürüyor beni kaydetmiyor, çok ilginç :)
öğleden beri aynı sorunu yaşıyorum

duyguplt

Öğrenci
hocam dil kursunda kaçgün devamsızlık hakkı diye birşey varmı.. rapor dışında...yada 2günlük rapor falan alsak çok acil bi durumda sorun olurmu

nur85gs

Öğrenci
Hocam aynı durumdayız, son ana kadar Konya acılacak dediler ama açılmadı.. Şoktayım ve ne yapacagımı bilmiyorum :(
hocam selçuk üniversitesi açmayınca durum benim için çok kötü oldu. evliyim evim konyada ne yapacağım bilemiyorum gerçekten.Ankara'daki üniversitelerin tümünü yazacağım ardından Akdenizi yazacağım.herhalde bu beşinden biri gelir değil mi?gidip yerleştiğim yerde hocalarla filan mı konuşsam acaba devam ile ilgili olarak.?

akademi04

Öğrenci
Aynı problemi bende yaşıyorum...alesi giriyorum dili giriyorum...58 çıkıyor güncelleyince ama kırmızı kutu içinde gösteriyor..lisans not ortalamasını giriyorum...kaydet deyince dil bilgisi bölümüne atıyor...Dil merkezi tercihleri kısmına tıklayıncada kırmızı uyarı çıkıyor bilgileriniz girilmemiş yada onaylanmamış diyor...nedir bu durum?
benim bütün puanları çekiyor ama kaydet dediğim zaman dil puanına dönüyor

- - - Güncellendi - - -

aynen hocam bende de durum o:D

- - - Güncellendi - - -

öğleden beri aynı sorunu yaşıyorum

i.a.

Öğrenci
diğer arkadaşlardan aldığım bilgiye göre sistemde yanlışlık var ingilizce 65 altı olduğu için kabul etmıyormus

Arkadaşlar nelerle uğraşıyoruz görün bakın, kimler var üstümüzde yani. Daha veri tabanını uygun bir hale getirip sunamıyorlar önümüze ama 200 milyarlık seneti dayamayı biliyorlar.. Neyse susayım ben. Gene anarşist misin komenis misin demeye başlar şimdi birileri...

akademi04

Öğrenci
ayrıca eğitim bilgilerinde Yüksek lisans bilgimi giremiyorum...onu bırakın kişisel bilgilerim bölümünde doğum tarihim yanlış yazılmış güncellenmiyor...silinmiyor..yardımcı olurmusunuz?

gkcndgn

Öğrenci
arkadaşlar merhaba, ben 2011 yılı kasım ayında hacettepe ünv dil eğitimine başladım. bize yapılan sınaw doğrultusunda en iyi (int) sınıftaydım. büyük bir hevesle başladığım kurstan hiç bir verim alamadım, çünkü bize aynı hazırlık sınıfı gibi kasetle dinleme, ingilizce yazı yazma hatta tensleri hiç bilmiyormuşuz gibi anlatım yaptılar, tabi kullanılan kitabımızda yine hazırlık kitaplarıydı. ben haftasonları dışarıda özel bir kursa gittim üdsde geçtim. belki yeni gelen arkadaşlara geçen seneki verileri gösterip başarılarını sergileyip göz boyamış olabilirler ama 50 kişinin rahat 30u dışarıdan kursa gidip geçti,uzun lafın kısası HACETTEPEyi TAVSİYE ETMİYORUM...