egeiletişim
Öğrenci
Evet hocam, aynen..
Çünkü bizler 65puanımız olduğu halde ille de kursa gitmek isteyen çılgın gençleriz.
harbiden iyice saçmalamışlar bu ne ya böyle
Evet hocam, aynen..
Çünkü bizler 65puanımız olduğu halde ille de kursa gitmek isteyen çılgın gençleriz.
harbiden iyice saçmalamışlar bu ne ya böyle
Şimdi kafama takılan şu, dilpuanım onaylanmadığı için öyp puanım hesaplanmıyor ve bu nedenle kontenjanları göremiyorum. Kontenjanları ilan edenler bu işi nasıl yaptı? onların dil puanı 65 üstümü?
aynen hocam bende de durum oSiz yine girebiliyorsunuz siteye, ben öğlen kimse sisteme giremiyorken girebiliyodum, 2 saat çıktım işlerimi hallettim geldim, şimdi sisteme bile giremiyorum, hatta o tc yazdığımız yer bile açılmıyor Bu yökten ne köy olur ne kasaba
öğleden beri aynı sorunu yaşıyorumDil puanıma geri döndürüyor beni kaydetmiyor, çok ilginç
benim bütün puanları çekiyor ama kaydet dediğim zaman dil puanına dönüyor
- - - Güncellendi - - -
aynen hocam bende de durum o
- - - Güncellendi - - -
öğleden beri aynı sorunu yaşıyorum
hocam selçuk üniversitesi açmayınca durum benim için çok kötü oldu. evliyim evim konyada ne yapacağım bilemiyorum gerçekten.Ankara'daki üniversitelerin tümünü yazacağım ardından Akdenizi yazacağım.herhalde bu beşinden biri gelir değil mi?gidip yerleştiğim yerde hocalarla filan mı konuşsam acaba devam ile ilgili olarak.?
yüksek lisans mezunu olan arkadaşlar eğitim bilgilerini girebildiler mi acaba? sadece lisans bilgilerini girebiliyorum yl yok :S
Tüm bilgilerimi giriyorum ama kaydeti tıkladığım zaman başa dönüyor. Ya sabır...
benim bütün puanları çekiyor ama kaydet dediğim zaman dil puanına dönüyor
- - - Güncellendi - - -
aynen hocam bende de durum o
- - - Güncellendi - - -
öğleden beri aynı sorunu yaşıyorum
diğer arkadaşlardan aldığım bilgiye göre sistemde yanlışlık var ingilizce 65 altı olduğu için kabul etmıyormus
Bu arada tercih yapabilen varsa..Ankarada hangi ünv..açılmış? ya da türkiye geneli açılan ünv..paylaşabilirlerse seviniriz..