ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

thesolvent2

Öğrenci
Arkadaşlar bilgilerimi güncelleyemiyorum, aynı sorunu yaşayan var mı ? Ayrıca Boğaziçi güney kampüste yapıyor diye biliyorum, kuzey kampüste yakın, aynı muhitteler.

vldndndr

Öğrenci
bildiğim kadarı ile iki kampüsünde kuzey güneyde değil ÖYP eğitimi, daha uzak ve ıssız bir yerde.

boğaziçinde dil eğitiminde olan arkadaşımı arayıp sordum şu an güney kampüsteyiz dedi, kilyosta kendi öğrencilerine dil eğitimi veriliyor bizzat gidip görmüşlüğüm var:)

şu bilgileri güncellemeyi yapabilen biri varsa beri gelsin, nasıl bi iştir dil puanımı güncelelyemiyorum olmuyor olmuyor:)

is_90

Öğrenci
Dil puanıma geri döndürüyor beni kaydetmiyor, çok ilginç :)

Ya hocam bende geç farkettim, bu sistem yüksek lisans için tasarlanan sistem, zaten şifre girerken yazmıştıda ciddiye almamıştım. o nednle dil puanı 65 altını kabul etmiyor. Yazıklar olsun bunlara. ama sanırım şimdi düzeltecekler. çünkü az önce dil seçeneğini komple kaldırdılar..

merve ç

Öğrenci
ya hocam bende geç farkettim, bu sistem yüksek lisans için tasarlanan sistem, zaten şifre girerken yazmıştıda ciddiye almamıştım. O nednle dil puanı 65 altını kabul etmiyor. Yazıklar olsun bunlara. Ama sanırım şimdi düzeltecekler. çünkü az önce dil seçeneğini komple kaldırdılar..

hatta suan sayfa bulunamiyo diyor

Selcenn

Öğrenci
O zaman okulların isimlerinde de hata olmuş olabilir mi ki?? Sonuçta sayfa y.lisans sayfası? Hı? Olabilir mi böyle bir ihtimal? Nolur olabilir diyin :(

Dissident

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar bu tercih döneminde dil eğitmini seçmedim diyelim. farzedelim ki önümüzdeki dil eğitimine gitmek istiyorum. ama 7 nisanda da 65'i geçersem durumum ne olur?

Dissident

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar bu tercih döneminde dil eğitmini seçmedim diyelim. farzedelim ki önümüzdeki dil eğitimine gitmek istiyorum. ama 7 nisanda da 65'i geçersem durumum ne olur?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici

Önümüzdeki dil eğitimine gitmek istiyorum diye bir durum söz konusu değildir. Gitmezseniz ve raporlu değilseniz ilişiğiniz kesilir.

Dissident

Araştırma Görevlisi
Önümüzdeki dil eğitimine gitmek istiyorum diye bir durum söz konusu değildir. Gitmezseniz ve raporlu değilseniz ilişiğiniz kesilir.

hocam selçuk üniversitesi açmayınca durum benim için çok kötü oldu. evliyim evim konyada ne yapacağım bilemiyorum gerçekten.Ankara'daki üniversitelerin tümünü yazacağım ardından Akdenizi yazacağım.herhalde bu beşinden biri gelir değil mi?gidip yerleştiğim yerde hocalarla filan mı konuşsam acaba devam ile ilgili olarak.?

egeiletişim

Öğrenci
Arkadaşlar sınav bilgiler kısmında dönem 3 dediği ne oluyor sayfanın üst kısmında dönem :3 yıl: 2013 yazıyor değiştirmemiz gerekiyor mu bunu