thesolvent2
Öğrenci
Arkadaşlar bilgilerimi güncelleyemiyorum, aynı sorunu yaşayan var mı ? Ayrıca Boğaziçi güney kampüste yapıyor diye biliyorum, kuzey kampüste yakın, aynı muhitteler.
bildiğim kadarı ile iki kampüsünde kuzey güneyde değil ÖYP eğitimi, daha uzak ve ıssız bir yerde.
Tercihleri yapacağız sonuçta bir şekilde o önemli değil bu bilgiye ulaşmak daha önemli benim için
Dil puanıma geri döndürüyor beni kaydetmiyor, çok ilginç
ya hocam bende geç farkettim, bu sistem yüksek lisans için tasarlanan sistem, zaten şifre girerken yazmıştıda ciddiye almamıştım. O nednle dil puanı 65 altını kabul etmiyor. Yazıklar olsun bunlara. Ama sanırım şimdi düzeltecekler. çünkü az önce dil seçeneğini komple kaldırdılar..
hatta suan sayfa bulunamiyo diyor
Arkadaşlar bu tercih döneminde dil eğitmini seçmedim diyelim. farzedelim ki önümüzdeki dil eğitimine gitmek istiyorum. ama 7 nisanda da 65'i geçersem durumum ne olur?
Arkadaşlar bu tercih döneminde dil eğitmini seçmedim diyelim. farzedelim ki önümüzdeki dil eğitimine gitmek istiyorum. ama 7 nisanda da 65'i geçersem durumum ne olur?
Önümüzdeki dil eğitimine gitmek istiyorum diye bir durum söz konusu değildir. Gitmezseniz ve raporlu değilseniz ilişiğiniz kesilir.
Yine aynı hata yabancı dil en az 65 olmalı diyor.