ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

mum çiçeği

Öğrenci
arkadaşlar kayıt yaptım deyip forumu hareketlendirmek isterdim ama bu bildiğin yl tercih sistemi, 65 altı dil puanı kabul etmiyo.. yök'ün bir sürpriz yapacağı belliydi :)

zenooo

Öğrenci
ayrıca eğitim bilgilerinde Yüksek lisans bilgimi giremiyorum...onu bırakın kişisel bilgilerim bölümünde doğum tarihim yanlış yazılmış güncellenmiyor...silinmiyor..yardımcı olurmusunuz?

hocam aynı problem bende de var yökün bilgi işlemini aradım ama açılmıyor telefon ne yapıcaz bilmiyorum yardımcı olabilecek biri olsa çok iyi olur

ibrahimakca

Öğrenci
ben sınav bilgilerimi giriyorum kaydet butonuna basıyorum basınca beni dil sınavı sayfasına geri döndürüyo sistem ve de kaydımı yapmıyo :( bu nasıl sistem arkadas yaa ...

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bilgilerini eksiksiz bi şekilde halleden var mı ? bu problemi sadece ben mi yaşıyorum yoksa benden başka da aynı problemi yasayan var mı ?

Ertan_78

Öğrenci
benim de doğum tarihim yanlış gözüküyor düzeltemedim de sınav bilgilerimi giriyorum kaydete basıyorum dil puanına yönlendiriyor puff :(

Selcenn

Öğrenci
ayrıca eğitim bilgilerinde Yüksek lisans bilgimi giremiyorum...onu bırakın kişisel bilgilerim bölümünde doğum tarihim yanlış yazılmış güncellenmiyor...silinmiyor..yardımcı olurmusunuz?

Hocam benim de doğum tarihim yanlış ve güncellenmiyor. Kendi haline bıraktım siteyi ve yetkilileri. Elbet birgün ben de kendilerini güncellerim :)p

- - - Güncellendi - - -

Açılan okulların listesini Yök sitesine koymuş.

Hocam nerde tam olarak? Bulamadım ben.
Tamam buldum, öyp bölümünde..

Tarcinn

Öğrenci
1 gün boşu boşuna geçti gitti.Sabahtan beri bilgisayar başında oyalandık resmen.Açıldı açılacak derken gün bitti gitti ve elde var sıfır.

mustafa_

Öğrenci
teşekkürler mustafa bey.ben takviye kursa gitmeyi düşünüyorum.marmara yaşadığım yer açısından iyi ama sanırım ingilizce olarak vasatı aşamıyor.
sınıf arkadaşlarımdan ıkısı üds de geçemeyince mecburen kursa yazıldılar. yani marmaradaki dil eğitimi çok vasat iyi hocaları bir elin parmaklarını geçmez. en iyi hocaları burak ve erhan hocadır. ikisi de harıkadır ingilizce de.

sarimaske

Araştırma Görevlisi
kağnı gibi ilerliyor işlemlerimiz :D

- - - Güncellendi - - -

sınıf arkadaşlarımdan ıkısı üds de geçemeyince mecburen kursa yazıldılar. yani marmaradaki dil eğitimi çok vasat iyi hocaları bir elin parmaklarını geçmez. en iyi hocaları burak ve erhan hocadır. ikisi de harıkadır ingilizce de.

hocam yüzde olarak geçenlerin sayısı nedir ? Hocalar hiç mi ders anlatmıyor.