ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152
F

financier

Guest
hocam ağzınızdan bal damlıyor:) hem iyi olsun istiyoruz hem istediğimiz yer olsun istiyoruz hem hem hem...kafa karışıyo doğal olarak...ve puanda düşük olunca..iyiki varsınız:)

kafa karışıklığının olması normaldir . okulların puanlarının düşüklüğüne bakmayın , puanların düşüklüğü ilden kaynaklanıyor dilden değil. sizin puanınızda normal bence çok da düşük değil :)

F

financier

Guest
yök'ün sitesi yok mu olmuş, bana mı öyle geliyor?
tercih falan yapamadım ama ben.

dünden beri site yok , pazartesi büyük ihtimalle düzelir , ve tercihler +2 gün verilebilir.(benim tahminim) çünkü; programda ciddi hatalar var. ama siz ilk fırsatta tercihinizi yapın.

canan_

Öğrenci
Bugün gelme şansı olabilir mi :( sürekli sayfayı yenileyip duruyorum keşke tercih yapsaydım biran önce ama güncelleme sıkıntı oluyordu düzelir diye geç yapayım demiştim çok üzgünüm çünkü pazartesi yoğun olur okulda bir de herkes o güne yüklenecek giremicem belki siteye yine yoğunluktan ya bir de uzatılmazsa kafadan yökün atamasına maruz kalmak istemiyorum :(

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Bugün pazar :) Gelme ihtimali olacağını sanmam birinin gidip bir kaç düğmeye basması lazım sanırım :D

F

financier

Guest
Bugün gelme şansı olabilir mi :( sürekli sayfayı yenileyip duruyorum keşke tercih yapsaydım biran önce ama güncelleme sıkıntı oluyordu düzelir diye geç yapayım demiştim çok üzgünüm çünkü pazartesi yoğun olur okulda bir de herkes o güne yüklenecek giremicem belki siteye yine yoğunluktan ya bir de uzatılmazsa kafadan yökün atamasına maruz kalmak istemiyorum :(

dün hafta sonu nasıl gitti bende anlamadım. hafta sonu gidebiliyorsa gelme ihtimali de vardır.ancak pazartesi günü düzelir ve tercihinizi yaparsınız merak etmeyin , ki az önce de ifade ettim eğer sorun devam ederse ek süre de verilebilir. toplamda 700 küsür aday var , o kadar yoğunluğu kaldıramayacaksa yazıklar olsun o programı kuranlara :)

canan_

Öğrenci
dün hafta sonu nasıl gitti bende anlamadım. hafta sonu gidebiliyorsa gelme ihtimali de vardır.ancak pazartesi günü düzelir ve tercihinizi yaparsınız merak etmeyin , ki az önce de ifade ettim eğer sorun devam ederse ek süre de verilebilir. toplamda 700 küsür aday var , o kadar yoğunluğu kaldıramayacaksa yazıklar olsun o programı kuranlara :)

çok teşekkür ederim peki hiç dil tercihi için ek süre verilme durumu olmuş muydu daha önce hocam

ilahiöyp

Öğrenci
Nazmi hocam sistem açıldı gerçekten fakat ben girip tercihimi yaptım, kayıt başarılı dedi. tekrar dönüp tercihlerimi kontrol ettiğimde hepsi silinmiş görünüyor.

Dünden beri aynı sıkıntı devam ediyor bende:( yarın son gün, çok stres yaptım şimdi:)

canan_

Öğrenci
Financier hocam en son tercih yaptıktan sonra kaydet yaptım kayıt başarılı dedi başka yapacağım bir onaylama vs. yok değil mi olay bitti yani sonucu bekleyeceğiz

F

financier

Guest
Financier hocam en son tercih yaptıktan sonra kaydet yaptım kayıt başarılı dedi başka yapacağım bir onaylama vs. yok değil mi olay bitti yani sonucu bekleyeceğiz

hayırlı olsun , yapacak birşey kalmadı beklemekten başka:) ancak yarın tekrar bir girip bakarsınız sisteme , malum sistem şu an çok randımanlı çalışmıyor , check etmek lazım.

F

financier

Guest
Nazmi hocam sistem açıldı gerçekten fakat ben girip tercihimi yaptım, kayıt başarılı dedi. tekrar dönüp tercihlerimi kontrol ettiğimde hepsi silinmiş görünüyor.

Dünden beri aynı sıkıntı devam ediyor bende:( yarın son gün, çok stres yaptım şimdi:)

stres yapmayın hocam o problem birçok adayda mevcut. siz tercihlerinizi yapın bekleyin ve yarın tekrar kontrol edin. düzelecektir. düzelmezse de sizin açınızdan problem arz etmez. netice de siz tercihlerinizi yollamış bulunuyorsunuz.