ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

yzc

Öğrenci
merhaba arkadaslar bi sorum olacakti. tercihlerimi yaptim kaydettim kayit basarili yazisi cikti daha sonra sistemden cikip tekrar girdigimde yaptigim tercih listesi gozukuyor ve kaydet butonu cikiyor. tekrar kaydet dedim ve yine kayit basarili yazisi cikti. tercih islemimi yaptigimdan emin olmak icin herhangi bir isaret daha varmi. umarim kayit islemi olmustur.
bu arada puanim: 78,6
tercihlerim:

1.odtu
2.bogazici
3.itu
4.hacettepe
5.marmara
6.dokuz eylul
.....
sizce hangisi gelir?

cevaplar icin simdiden tesekkurler.

F

financier

Guest
merhaba arkadaslar bi sorum olacakti. tercihlerimi yaptim kaydettim kayit basarili yazisi cikti daha sonra sistemden cikip tekrar girdigimde yaptigim tercih listesi gozukuyor ve kaydet butonu cikiyor. tekrar kaydet dedim ve yine kayit basarili yazisi cikti. tercih islemimi yaptigimdan emin olmak icin herhangi bir isaret daha varmi. umarim kayit islemi olmustur.
bu arada puanim: 78,6
tercihlerim:

1.odtu
2.bogazici
3.itu
4.hacettepe
5.marmara
6.dokuz eylul
.....
sizce hangisi gelir?

cevaplar icin simdiden tesekkurler.

Bence İTÜ gelir :)

Dissident

Araştırma Görevlisi
arkadaşlar bilgi giriş ekranına ne dolduruyoruz? lisansı giriyorum ama yüksek lisansı giremiyorum. nasıl yapılacak eğitim girşi bilgileri açıklarsanız çok sevinirim?

ilahiöyp

Öğrenci
Ben tercihlerimi yapıp kaydediyorum fakat sistemden çıkıp tekrar tercihlerimi görmek için baktığımda hiçbir okul görünmüyor. Neden olabilir, ne yapmam gerekir? Yardımcı olur musunuz?? :(((

ömer sami

Öğrenci
hayırlı akşamlar, tercihlerim 1 marmara 2 itü 3 ytü 4 boğaziçi 5 anadolu 6 ankara 7 odtü 8 hacettepe 9 gazi şeklinde, puanım 81.49 sizce neresi gelir, ben istanbul için çok umutluyum da...

Dissident

Araştırma Görevlisi
Çok teşekkürler

hocam tercih yaptığımda bazı rakamlar çıkıyor tercih ettiğim üniversitenin yanında onlar benim bölüme ait belirlenmiş kontenjan sayıları mı?

- - - Güncellendi - - -

anadal olacak , yüksek lisansınız önemli değil ..

hocam tercih yaptığımda bazı rakamlar çıkıyor tercih ettiğim üniversitenin yanında onlar benim bölüme ait belirlenmiş kontenjan sayıları mı?

F

financier

Guest
Ben tercihlerimi yapıp kaydediyorum fakat sistemden çıkıp tekrar tercihlerimi görmek için baktığımda hiçbir okul görünmüyor. Neden olabilir, ne yapmam gerekir? Yardımcı olur musunuz?? :(((

hocam o problem birçok adayda meydana gelmiş , sistem ille ilgili bir problem. siz tercihlerinizi yapıp onaylayın , pazartesi günü düzeleceğini umuyoruz.

F

financier

Guest
Dissident , rakamların durumu nedir :) 3-5-7-10-100 ise anlamsız , ama 40-80-50-39 ise anlamlı :) yani kontenjanlar olabilir.

Gorgias

Öğrenci

O rakamlar üniversitenin tercihler arasındaki sıralaması, kontenjan ile alakasız yani. Sonuçları saptamak için her üniversiteye bir numara vermişler, 11 tanesinin arasındaki numaralandırma kısaca.

- - - Güncellendi - - -

hayırlı akşamlar, tercihlerim 1 marmara 2 itü 3 ytü 4 boğaziçi 5 anadolu 6 ankara 7 odtü 8 hacettepe 9 gazi şeklinde, puanım 81.49 sizce neresi gelir, ben istanbul için çok umutluyum da...

Marmara gelir büyük ihtimalle.