ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

canan_

Öğrenci
Nazmi hocam sistem açıldı gerçekten fakat ben girip tercihimi yaptım, kayıt başarılı dedi. tekrar dönüp tercihlerimi kontrol ettiğimde hepsi silinmiş görünüyor.

Dünden beri aynı sıkıntı devam ediyor bende:( yarın son gün, çok stres yaptım şimdi:)

Stres yapmayın tercih işlemlerine tekrar girdiğinizde aynı liste görünüyorsa sıkıntı yok, anasayfaya döndüğünüzde gerekli evraklar, yerleştirme sonucu diyor zaten orda görünmesi diye birşey yok. Tercih işlemlerine girdiğinizde görünmesi lazım sadece

ilahiöyp

Öğrenci
hayır canan_ anasayfada değil, tercih işlemlerime tekrar girdiğimde liste yok oluyor. hiç tercih yapılmamış gibi. o yüzden panik oldum. Dediğiniz gibi en iyisi yarını

beklemek sanırım. neyseki ankaradayım olmadı yöke gideceğim yarın. peki ya uzakta olanlar ne yapsın? gerçekten de rezil bir sistem malesef:(

gülp

Öğrenci
yökün sitesine giremiyorum şuan.tercih yapamadım henüz.bugün yapacaktım.yarın son gün.telaşlandım.benimle benzer sorunu yaşayan var mı?

canan_

Öğrenci
hayır canan_ anasayfada değil, tercih işlemlerime tekrar girdiğimde liste yok oluyor. hiç tercih yapılmamış gibi. o yüzden panik oldum. Dediğiniz gibi en iyisi yarını

beklemek sanırım. neyseki ankaradayım olmadı yöke gideceğim yarın. peki ya uzakta olanlar ne yapsın? gerçekten de rezil bir sistem malesef:(

Hocam anladım mevcut bu sorunlarla ilgili bilgi işlemin iki numarası var not almıştım pazartesi sistem düzelmezse onları arayın önce, sonra olmadı gidersiniz dediğiniz gibi..
03122987441 ve 03122987443

osmanbasit

Öğrenci

bende aynı sıkıntıyıla uğraşıyorum. tercihimi kaydedemiyorum

rodi

Kısıtlanmış Üyelik
arkadaşlar ben geçen yıl Akdeniz üniversitesin de eğitimi aldım gittiğimde ingilizcem sıfır bile değildi :) WHAT İS YOUR NAME? den öte değildi ama mükemmel bir eğitim alarak sınav sonunda 75 tam puan aldım. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

orhankaya

Öğrenci
açıkçası bende araştırdım. Akdeniz de eğitim alanlar genel anlamda memnunmuş. hem özellikle yaz mevsiminde pratik yapılacak (ingilizce konuşulacak alan)ortamlarda oluşuyormuş. bu durumunda çok pozitif etkisi oluyormuş. İlk tercihim Akdeniz. umarım gelir.

F

financier

Guest
açıkçası bende araştırdım. Akdeniz de eğitim alanlar genel anlamda memnunmuş. hem özellikle yaz mevsiminde pratik yapılacak (ingilizce konuşulacak alan)ortamlarda oluşuyormuş. bu durumunda çok pozitif etkisi oluyormuş. İlk tercihim Akdeniz. umarım gelir.

akdeniz iyidir pratik şansınız da yüksek hem de 2 . dili ögrenme olanağınız da var (Rusça) :)

seyitkutub

Öğrenci
sevgili hocalarım sizce 79.7 ile 1odtü, 2anadolu 3akdeniz 4hacettepe 5ankara 6 gazi den kaçıncı gelebilir?
ya da sıralamam çok mu saçma, odtü yü çıkartmalı mıyım, ya da akdenizden önce ankaradakileri mi yazmalı?

F

financier

Guest
sevgili hocalarım sizce 79.7 ile 1odtü, 2anadolu 3akdeniz 4ankara 5hacettepe den kaçıncı gelebilir?
ya da sıralamam çok mu saçma, odtü yü çıkartmalı mıyım, ya da akdenizden önce ankaradakileri mi yazmalı?

hocam bu durumda çok büyük ihtimalle eskişehir gelecek , %100 gibi.. ancak tercihlerinizi en çok istediğiniz okula ve şehire göre yapın. yoksa sürprizlere açık olun

seyitkutub

Öğrenci
hocam bu durumda çok büyük ihtimalle eskişehir gelecek , %100 gibi.. ancak tercihlerinizi en çok istediğiniz okula ve şehire göre yapın. yoksa sürprizlere açık olun

hocam, emin misiniz, anadolu yükselişte gibi geldi bana da... puanımdan dolayı sürprizden bahsettiniz değil mi, ankaradakileri atlayıp en sondaki gelebilir mesela.. sıralamayı düzelttim tekrar bakar mısınız?

F

financier

Guest
hocam, emin misiniz, anadolu yükselişte gibi geldi bana da... puanımdan dolayı sürprizden bahsettiniz değil mi, ankaradakileri atlayıp en sondaki gelebilir mesela.. sıralamayı düzelttim tekrar bakar mısınız?

bu sadece bir tahmin :) hocam ODTÜ'yü atlar eskişehirde durur , olmazsa akdenizde durur zaten. şimdi siz bu puanınızla ankara ünv ,gazi ,akdeniz, dokuz eylül , eskişehir gibi yerlere yüksek ihtimalle girebilirsiniz. hangisini en çok istiyorsanız sıralamayı ona göre yapın.

Son düzenleme:

seyitkutub

Öğrenci
bu sadece bir tahmin :) hocam ODTÜ'yü atlar eskişehirde durur , olmazsa akdenizde durur zaten. şimdi siz bu puanınızla ankara ünv ,gazi ,akdeniz, dokuz eylül , eskişehir gibi yerlere yüksek ihtimalle girebilirsiniz. hangisini en çok istiyorsanız sıralamayı ona göre yapın.

tahmin için emin misiniz demek istedim zaten :) çok teşekkürler hocam..

canan_

Öğrenci
arkadaşlar ben geçen yıl Akdeniz üniversitesin de eğitimi aldım gittiğimde ingilizcem sıfır bile değildi :) WHAT İS YOUR NAME? den öte değildi ama mükemmel bir eğitim alarak sınav sonunda 75 tam puan aldım. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

Hocam ieltsden mi kpds üdsden mi aldınız merak ettim :)

mmmrym

Öğrenci
hocam merhaba benim puanımda 80.444 odtü ilk tercihim ikincisinde daha karar kılamadım dokuz eylül mü yoksa hacettepe mi yoksa ankara üniversitesi mi?