F
financier
Guest
hocam dil merkezi tercihleri için olan linke ulaşamıyorum sorun ne olabilir ?
YÖK'ün sayfasına da ulaşılmıyor şimdi. çok yüklenilmiş olabilir..
hocam dil merkezi tercihleri için olan linke ulaşamıyorum sorun ne olabilir ?
Arkadaşlar benim puanım 83.9 Ankara yazacağım sadece gelme ihtimali nedir fikri olan var mı ?
Marmara ilk tercihim olacak 88,538 puanım var ama 88,54 yazıyor sorun olur mu? Birde yök'ün sitesine ulaşılmıyor mu?
Marmara ilk tercihim olacak 88,538 puanım var ama 88,54 yazıyor sorun olur mu? Birde yök'ün sitesine ulaşılmıyor mu?
Marmarayı kimse yazmıyor sanırım rahat rahat gelecek gibi duruyor...
sen istanbula ucuz bilet almaya bak , ev ayarla birşeyler yap şimdiden
Hocam maalesef Sinop'tan sadece otobüsle standart fiyatla seyahat var
sisteme yine bir şeyler oldu sanırım. Başlıktaki bütün iletileri okuyup öncelik sırası yaptım, sisteme girmiyorum. Bilgi işlem çok iyi çalışıyor sağ olsun, heves bırakmadılar.
itü fena değilmiş.sordum.ben de istanbuldaki ünv leri yazacağım.ayrıca ankete de aldanmayın.seviyeye göre sınıflar olacak.örneğin boğaziçinde bir öğrenci alt sınıfa düşerse memnun kalmayabiliyormuş.o nedenle bu anket objektif değil.eskişehir şu an dil eğitiminde çok iyiymiş.ancak ankete göre vasat.hocam 75.34 puanım var 1-bogaziçi 2- itü 3-odtü 4- akdeniz 5-... gidio aslında ben akdeniz istiyorum onu öne çekmelimiyim kafam çok karışık... itü hakkında da ne düşünüosunuz
hocam 75.34 puanım var 1-bogaziçi 2- itü 3-odtü 4- akdeniz 5-... gidio aslında ben akdeniz istiyorum onu öne çekmelimiyim kafam çok karışık... itü hakkında da ne düşünüosunuz
İTÜ'nün olma ihtimali düşük. Büyük ihtimalle Akdeniz olur , ki olursa memnun kalacağınızdan eminim
ankete göre değilde istanbulda üni okudum orayamı gitsem kardeşim antalyada orayamı gitsem yoksa eğitimi iyi olanlarımı yazsam tabi puan yetmiyor falan yani kafam karışık en iyisi hiç dokunmamak yaptığım tercihlere yaparken vardır bi bildiğim heralde..teşekkürler cevaplarınz içinitü fena değilmiş.sordum.ben de istanbuldaki ünv leri yazacağım.ayrıca ankete de aldanmayın.seviyeye göre sınıflar olacak.örneğin boğaziçinde bir öğrenci alt sınıfa düşerse memnun kalmayabiliyormuş.o nedenle bu anket objektif değil.eskişehir şu an dil eğitiminde çok iyiymiş.ancak ankete göre vasat.