ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

ibrahimakca

Öğrenci
buyrun hocam başlatın ben de face'de yayınlayayım anket şeklinde yapın konuyu hatta.

valla ben anket falan anlamam hocam da :) siz facede bi ortam hazırlasanız, daha önceden giden arkadaşlar nerelerde eğitim aldı memnun kaldılar mı, hangi ünilerin tercih edilmesini tavsiye ederler vs. bi beyin fırtınası süper olur hani ...

osmanbasit

Öğrenci
dil merkezlerine görevlendirmemiz 39. maddeyle mi oluyo maaşı bağlı bulunduğumuz üniden mi alıyoruz senetleri ne zaman halletmemiz lazım

ibrahimakca

Öğrenci
Şu anket ya da bilgi paylaşımı işini kim yaparsa, lütfen linkini burada da paylaşsın ki millet bilgi sahibi olabilsin arkadaşlar... Ben malesef o kadar engin bir bilgisayar birikimine sahip değilim ve de bu işi yapabilecek bir arkadaş varsa lütfen bir an önce yapsın :)

sidneh

Profesör
ÖYP 2012/2 Açılması Muhtemel Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Sizce en iyi dil merkezleri hangileri? Neden orayı seçtiniz, neyinden memnun kaldınız ya da neyinden memnun kalmadınız? Hep beraber tartışalım.

Oy veren arkadaşlar neden verdiklerini de açıklarlarsa daha sağlıklı bir bilgi paylaşımı yapılmış olur.

Son düzenleme:

osmanbasit

Öğrenci
gaziantep üniversitesi odtüden ayrıldığını mühendislik bölümlerindeki derslerin ingilizce ağırlıklı okutulduğunu dil eğitiminin iyi olduğunu ders geçme sistemlerinin odtününkine benzediğini orda okuyan arkadaşlardan duymuştum. dokuz eylülde de çok iyi bir dil eğitimi olduğunu bi arkadaşım söylemişti
çukuova üniversitesi lisans eğitimimi aldığım üniversitedir yadimde verilen eğitimin çok iyi olduğunu söyleyemem ancak sağlam dil kursları var ikisini birlikte götürebilirsiniz

i.a.

Öğrenci
KTÜ açacak bu sene arkadaşlar. Onu da ekleseydiniz keşke. Ben Trabzon'da yüksek lisans yaptığım için farklı bir alanda, ona da devam edebilmek adına Trabzon'da olacağım. Zaten Karadenizliyim. Puanım da 81'e yakın. Herkese hayırlı olsun. Trabzon'un eğitimi çok üst düzey değildir ama çalışırsanız işinizi de görür. Çok da kötü değil. Ben orada yabancı dillerde hazırlık gördüm bir ara, oradan biliyorum. Herkese kolay gelsin. Trabzon olmazsa da İstanbul'daki okullardan birini seçeceğim bu arada.

osmanbasit

Öğrenci
çukurova üniversitesi gaziantep üniversitesi (konaklama sorunu yaşamayacağım memlekete yakın şehirler ve eğitim kalitesi orta düzeyde olsa bile dil ursu bulabileceğimi düşündüğüm için) odtü hacettepe ankara üniversitesi (keliteli dil eğitimi verdiklerini düşündüğüm ve ankara olduğu için) son olarak da dokuz eylül (kaliteli eğitimi olduğunu öğrendiğim ancak memlekete çok uzak olması bakımından sonr tercihe koymayı planladığım) Öyp puanım 80,832

vldndndr

Öğrenci
hacettepe öyp'lileri umursamıyomuş koca sınıftan bir iki kişinin dili geçtiğini biliyorum,ben olsam hacettepe ve ankara üni. tercih etmem ama odtü olursa dadından yenmez:)