ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152
A

alpergulay

Guest
KTÜ açacak bu sene arkadaşlar. Onu da ekleseydiniz keşke. Ben Trabzon'da yüksek lisans yaptığım için farklı bir alanda, ona da devam edebilmek adına Trabzon'da olacağım. Zaten Karadenizliyim. Puanım da 81'e yakın. Herkese hayırlı olsun. Trabzon'un eğitimi çok üst düzey değildir ama çalışırsanız işinizi de görür. Çok da kötü değil. Ben orada yabancı dillerde hazırlık gördüm bir ara, oradan biliyorum. Herkese kolay gelsin. Trabzon olmazsa da İstanbul'daki okullardan birini seçeceğim bu arada.

Evet KTÜ'yü de eklerseniz sevinirim. Tercih edilme durumunu merak ediyorum. i.a hocam verdiğin bilgiler için teşekkürler.

adali1

Öğrenci
Anadolu'ya dil eğitimi için 79 puanla girebilir miyim sizce? Daha önceki tercihlerde nasıldı puanlar bilen ya da duyan biri varsa yazabilir mi?

ekirdar

Öğrenci
arkadaşlar bundan sonraki süreç nasıl olacak bilen var mı? tercihler açıklandıktan sonra yani.yazışmaları fakülte sekreteri mi yürütecek yoksa öyp koordinatörlüğünden mi?

cgnblt10

Öğrenci
arkadaşlar boğaziçi konusunda bilginiz yok mu...açmayacak mı...göremedim ankette....

- - - Güncellendi - - -

kimse düşünmüyo galiba...

B

baklava

Guest
bişey sorabilirmiyim acaba tercihleri öyp tercih yaptığımız şifre ilemi yapıcaz ben şifremi unuttum:(

hafizates

Öğrenci
Acaba Yök bir sürpriz yapıp da yabancı dil eğitimi için bursa'yı da açabilir mi arkadaşlar, ktü nün açılma ihtimali olduğuna dair var olan duyumlar sebebiyle bir umut doğdu da..

kalaritanya

Öğrenci
biliyorum, dil merkezlerine yerleştirme tamamen arz talebe göre... ama yine de merak ediyorum, 84,7 ÖYP PUANI ile ODTÜ olur mu? ya da geçmiş senelerde ODTÜ kaç puandan kapatmış? Bilgisi olan var mı ki?

B

baklava

Guest
yapıldı adalı hocam başladım göreve umarım ikimizinde eskişehire çıkar çok zor olucak yoksa eşya taşımak falan