odtü önde.. işaretleyenler odtüyü açıklma da yapsa hakkında..
son dönem 87 ile kapadı yanlış hatırlamıyosam,eğitimi çok iyi. Ankara da başka hiç bir üni. tavsiye etmem. bende Ankara düşündüğüm için araştırmıştım baya
Acaba Yök bir sürpriz yapıp da yabancı dil eğitimi için bursa'yı da açabilir mi arkadaşlar, ktü açıldığı için içime bir umut doğdu da..
son dönem 87 ile kapadı yanlış hatırlamıyosam,eğitimi çok iyi. Ankara da başka hiç bir üni. tavsiye etmem. bende Ankara düşündüğüm için araştırmıştım baya
peki hacettepe için ne dersiniz?
hocam katü açıldı demişsiniz o kadar böyle bi yazıya rastlamadım ben mi ulaşamadım yoksa kesin bi açıklama yapılmadı mı bu konuda
hocam katü açıldı demişsiniz o kadar böyle bi yazıya rastlamadım ben mi ulaşamadım yoksa kesin bi açıklama yapılmadı mı bu konuda
sevindirici haber 87 üstünde olupta dili geçmeyen nadirdir diye tahmin ediyorum..83.4 puanla yaz atamalarından atanan arkadaşım odtü de aldı dil eğitimini. 87 li olan elbet vardır ama taban değil.
hemen düzeltiyorum o zaman , ktü'nün açılma ihtimali olduğuna dair söylentiler sebebiyle bursa da açar mı diye bir umut var içimde...
bende tam bu şekilde düşünüp umut ediyordum Bursa Teknik Üni' yi aradım bir bilgi gelmedi dendi, Uludağ yabancı diller sekreterliğini aradım öyp dil kursu açacak mısınız diye sordum yanlış bir anlaşılma olmadıysa inşallah, açılacağını söyledi))Acaba Yök bir sürpriz yapıp da yabancı dil eğitimi için bursa'yı da açabilir mi arkadaşlar, ktü nün açılma ihtimali olduğuna dair var olan duyumlar sebebiyle bir umut doğdu da..
bende tam bu şekilde düşünüp umut ediyordum Bursa Teknik Üni' yi aradım bir bilgi gelmedi dendi, Uludağ yabancı diller sekreterliğini aradım öyp dil kursu açacak mısınız diye sordum yanlış bir anlaşılma olmadıysa inşallah, açılacağını söyledi))
Hocam, yanlış anlaşılma olmuş olsa bile şu mesajınız beni çok sevindirdi . inşallah bursa da açılır, iyi bir eğitimi olduğunu biliyorum, hatta her dönem yds, ielts, genel ingilizce gibi kurslar düzenliyorlar. sınava yönelik tecrübelerinin de iyi olabileceğini düşünüyorum. Hadi bakalım hayırlısı, 2 gün sonra nasılsa belli olacak..