ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152
B

baklava

Guest
cevabınız için teşekkür ederim : )
hocam size de sadece 1 adet maaş nakil ilmuhaberi verdiler dimi.. ben sadece bunu götüreceğim üni.ye.. başka bir şey gerekmiyordur umarım..

hocam bana 2 tane verdiler biri maaş biri yolluk için...başka bişeye gerek yok hocam bi kaç imza form ama işte birimler arası iletme var hocam acil olduğunu bildirin hızlı bir şekilde biriminiz görevlendirme yapsın rektörlüğe ulaşsın başlangıç tariniz gözüksün

autum_

Öğrenci
hocam bana 2 tane verdiler biri maaş biri yolluk için...başka bişeye gerek yok hocam bi kaç imza form ama işte birimler arası iletme var hocam acil olduğunu bildirin hızlı bir şekilde biriminiz görevlendirme yapsın rektörlüğe ulaşsın başlangıç tariniz gözüksün

yolluğu çalıştığım kurum (henüz ayrıldığım) vermek istedi, ama atandığım yer ise oradan almayın biz vereceğiz dedi.. o yüzden yolluk ile ilgili evrak yok elimde.. bu arada umarım üni. sözünü tutar da verir yolluğumu.. yarın ilk işim zaten özlük haklarına gitmek olacak.. hızla hallettirmeye çalışacağım..

tugbalevent

Öğrenci
yolluğu çalıştığım kurum (henüz ayrıldığım) vermek istedi, ama atandığım yer ise oradan almayın biz vereceğiz dedi.. O yüzden yolluk ile ilgili evrak yok elimde.. Bu arada umarım üni. Sözünü tutar da verir yolluğumu.. Yarın ilk işim zaten özlük haklarına gitmek olacak.. Hızla hallettirmeye çalışacağım..
ne kadar şanslisiniz iki taraf da para vermek istiyor:)

B

baklava

Guest
yolluğu çalıştığım kurum (henüz ayrıldığım) vermek istedi, ama atandığım yer ise oradan almayın biz vereceğiz dedi.. o yüzden yolluk ile ilgili evrak yok elimde.. bu arada umarım üni. sözünü tutar da verir yolluğumu.. yarın ilk işim zaten özlük haklarına gitmek olacak.. hızla hallettirmeye çalışacağım..
hocam iki kurumunda vermesinin bir manası yok genelde gidilen kurumdan alıyor saonuçta ikisindedende değil maliyeden çıkıyor yolluk hallederler hocam onlara bir külfeti yok merak etmeyin ama ikametgah istiyorlar hocam haberiniz olsun

autum_

Öğrenci
hocam iki kurumunda vermesinin bir manası yok genelde gidilen kurumdan alıyor saonuçta ikisindedende değil maliyeden çıkıyor yolluk hallederler hocam onlara bir külfeti yok merak etmeyin ama ikametgah istiyorlar hocam haberiniz olsun

korktuğum başıma geldi.. neredeyse 1 ya da 2 gün kalırım orada hangi arada ikametgah için evrak çıkartacağım :(

ake288

Öğrenci
sts ye girmesek üds puanımızı göstersek dil kursunda uds puanımıza göre yerleştirme yapılabilir mi acaba bu durumla ilgili bilgisi olan varmı aramızda

tobeornottobe

Öğrenci
Hayret doğrusu daha açıklamadılar. Bugün Çarşamba ve eğitimler pazartesi günü başlayacak. İnsanlar iki gün içerisinde nasıl kayıt işlemlerini halledecek, nasıl kalacak yer ayarlayacak diye düşünen yok. Pek çok okul pazartesi günü sts sınavı var diye link bile koymuş, bizler aslında belli olan sonuçları bir türlü göremiyor, Y.Ö.K'ü bekliyoruz.

canan_

Öğrenci
İsterse 500 bin lira olsun senet. Sizi ilgilendiren sorumlu olduğunuz kısmı aldığınız maaşlardır itiraz etmenize gerek yok.

Hocam peki benim senette 15 bin yazıyor arkadaşlarda 33 bin vs. bu durumda eğer bu maaş ödemesiyse böldüğümüzde ben daha az mı maaş alacağım yoksa dil eğitimi ile ilgili ödenen bir ödenek vs mi bu

ake288

Öğrenci
bana da öyle geliyorda sts de kompozisyon dinleme falan varmış galiba hiç uğraşasım gelmiyor hiç girmesek en alt kur günde 6 saat oda çok fazla karalayacağız artık hocam bi şeyler