Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

murat42

Öğrenci
Arkadaşlar ben bizzat yaşadığım bir durumu paylaşmak ıstıyorum Avrasya ÜNV. diye afedersiniz ünvte diye geçinen bu üniversiteye sınava gıttım sınavdan sonra yrd. doç. görünümünde bir hoca maaş pazarlığını yaptı ve insan kaynakları falan öyle bir olayda yoktu. Açıkçası sınavı kazanmadım zaten 10. sıradaki kişi girmiş. Ancak 2000 den aşa bir maaş ile tezinizi başka bir üniversitede yapmak ve sözleşmenin 1 yıl yapılması falan özel Üniversite yada vakıf dedıklerı olayda kaliteden eser kalmamaya basladı. Şu 4000 kadro ile devlet Üniversitelerinde kadroları beklemek artık benım ıcın en hayırlısı olacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
A

Akademik Forum

Guest
İzmir Üniversitesi araştırma görevlisi maaşı hakkında bilgisi olan var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Zirve Üniversitesi

Gaziantep Zirve Üniversitesi ar. gör. maaşları hakkında bilgisi olan var mıdır? Tıp fakültesine başvurmayı düşünüyorum.

A

Akademik Forum

Guest
Hala öyle hocam yeni başlayanlar için ve sözleşme yeniledikçe her yıl zam alırsınız.

landon

Öğrenci
herkese gunaydın;

İstanbul Aydın Üniversitesinde öğretim görevlisi ilanı var. bu üniversitenin 2016 öğretim görevlisi güncel maaşları ve saat başı ek ders ücretleri ile çalışma koşulları hakkında bilgi verebilecek olan arkadaslar varsa simdiden tesekkur ederim.

Not: benim için önemli. lütfen yardımcı olun. teşekkür ederim çok :)

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Arş. Gör. maaşları

Ted üniversitesinde çalışan araştırma görevlilerinin maaşları ne kadar?

A

Akademik Forum

Guest
Başkent Üniversitesiyle ilgili maaş bilgisi olan var mı? Bir de memnuniyet durumu nasıldır?

A

Akademik Forum

Guest
Beykent Üniversitesi

Beykent Üniversitesi MYO öğretim görevlisi güncel maaşı hakkında bilgisi olan var mı acaba?

A

Akademik Forum

Guest
arkadaşlar 2 yıl tecrübe tezli yl yerine geçer mi? Yoksa başvuru için özel şartta direk 2 yıl tecrübe mi demesi lazım?

Zaraege

Öğrenci
Arkadaşlar beykent üniversitesi araştırma görevlisi maaş ne kadar bilgisi olan varmı?

- - - Güncellendi - - -

Beykent üniversitesi araştırma görevlisi maaşları bilen varmı?