Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

T

teleferik

Guest
izmir ekonomi ünversitesinde çalışırken 1008-2011 yılları arasında sigorta yapmadan çalıştırıyorlardı arş.gör.leri.. bursiyer adı altında herşeyi yaptırıyorlardı

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba,

Ankara Yüksek İhtisas Üniversitesi ile ilgili forumda pek bilgi bulamadım. Öğretim görevlisi olarak üniversite, maaş ve çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Hocalarım Üsküdar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi hakkında bilgisi olan var mı?
Eski gönderilerde 2200- 2700 arası değişiyor yazılmış. Mühendislik fakültesinde nasıl acaba?
maaşı bilmiyorum rakamlardan da çok emin değilim bir muhabbette geçmişti ama SCI makalede 1000 bu makale her atıf alınca da 100 lira veriyorlardı galiba maaşa ek olarak. Sunmaya giderken de uçağını otelini felan karşılıyorlarmış.

A

Akademik Forum

Guest
Kültür Üniversitesi Yüksek lisans öğrencisi araştırma görevlisi 2250 TL, Doktora ya geçince ücretin artacağını ifade ettiler.

A

Akademik Forum

Guest
gedik üniversitesi myo öğretim görevlisi maaş durumu hakkında bilgisi olan var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim

A

Akademik Forum

Guest
Bunun haricinde de medeni durumunuza bağlı olarak 100-200 lira TL arası da AGİ varmış.

A

Akademik Forum

Guest
İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nde araştırma görevlilerinin maaşını paylaşabilirsen olursa çok güzel olur.

A

Akademik Forum

Guest
Medipol'de devlete yakın maaş alıyorlar diye tavsiye edildi bana. Mediol'de çalışan veya tanıdığı olan var mı arkadaşlar?

A

Akademik Forum

Guest
Plato myo yuksek lisans mezunuyum 2400TL veriyor 2017 başlamak üzere:)Bozdur bozdur harca..