Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar, Gedik Ünv. de arş.gör. maaşı 2100 civarı. Ben şu anda 2 yıldan beri çalıştığım için 2300 alıyorum tabi vergi dilimine girmediğinde...

merhaba, bende gedik üniversitesine başvuracağım. maaş haricinde yemek vs var mı? ayrıca maaşın yatırılmasında sıkıntı oluyor mu ?

A

Akademik Forum

Guest
Gedik Uni-okutman maaşı

Merhaba, Okutmanlık maaşlarını biliyor musunuz?
Çok teşekkürler

A

Akademik Forum

Guest
Doğuş Üniversitesi ne kadar veriyor bilgisi olan var mı? Bir de SGK hizmet dökümü istiyorlar. E devlet çıktısı yeterli olur mu? (Tüm SGK ve Tüm SGK uzun vade olmak üzere iki seçenek var, hangisini seçip belge düzenlemeliyiz?)

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar Hasan Kalyoncu Üniversitesi arş grv maaslari hakkında bilgisi olan var mi ?

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar YAŞAR ÜNİVERSİTESİ araştırma görevlisi ne kadar maaş alıyor? Bir bölüme ona göre başvurmayı düşünüyorum da. 1500 falansa 1 sene daha çalışırım devlete geçme umudum var en azından. Ama çalış çalış nereye kadar ya. Şu devlet neden bizim sesimizi duymuyor. Neden torpil var. Lanet olsun böyle sisteme. Hakkımızı kim yiyorsa helal etmiyorum.:apologetic:

A

Akademik Forum

Guest
İstinye Üniversitesi

Arkadaşlar İstinye Üniversitesi Araş Gör maaşlarını bilen var mı?

A

Akademik Forum

Guest
3000 civarı ama girebilmek kolay değil çünkü ciddi anlamda iyi akademisyenler çalıştırıyorlar, kaliteli hocaları var
Ayrıca burada yazılan maaşların çoğunun doğru olduğuna inanmıyorum şu an vakıf unilerde 2800den aşağı başlangıç maaşı yok gibi ama devletten kat ve kat fazla çalışıyorsunux

Arkadaşlar ben bizzat yaşadığım bir durumu paylaşmak ıstıyorum Avrasya ÜNV. diye afedersiniz ünvte diye geçinen bu üniversiteye sınava gıttım sınavdan sonra yrd. doç. görünümünde bir hoca maaş pazarlığını yaptı ve insan kaynakları falan öyle bir olayda yoktu. Açıkçası sınavı kazanmadım zaten 10. sıradaki kişi girmiş. Ancak 2000 den aşa bir maaş ile tezinizi başka bir üniversitede yapmak ve sözleşmenin 1 yıl yapılması falan özel Üniversite yada vakıf dedıklerı olayda kaliteden eser kalmamaya basladı. Şu 4000 kadro ile devlet Üniversitelerinde kadroları beklemek artık benım ıcın en hayırlısı olacak.

Hocam sınav nasıldı? Mülakat mı ?

A

Akademik Forum

Guest
Bahçeşehir Üniversitesi maaş bilgisi var mıdır arkadaşlar? Şartlar nasıldır?

A

Akademik Forum

Guest
Işık Üniversitesi Arş. Gör.

Işık Üniversitesi ile bugün görüştüm. Doktora öğrencisi araştırma görevlisi olarak (ki kadro bu şekilde açılmıştı) işe başlarsam 2900 TL maaş alacağımı ve bunun üniversite tarafından belirlenen standart rakam olduğu belirtildi (pazarlık yok). Ocak itibariyle de yüzde 8-10 bandında bir zam yapılacakmış. Haftada 1 gün akademik izin de veriyorlarmış. Ben kendi beklentilerim ışığında teklifi kabul etmedim fakat genel olarak vakıf üniversiteleri arasında üst sıralara konulabilir rakamı itibariyle. Çalışma şartları ve akademik personel profili de oldukça iyi görünüyordu. Akademik hayata yeni giriş yapmayı düşünen genç arkadaşlar için iyi bir başlangıç noktası olabilir.

A

Akademik Forum

Guest
3000 civarı ama girebilmek kolay değil çünkü ciddi anlamda iyi akademisyenler çalıştırıyorlar, kaliteli hocaları var
Ayrıca burada yazılan maaşların çoğunun doğru olduğuna inanmıyorum şu an vakıf unilerde 2800den aşağı başlangıç maaşı yok gibi ama devletten kat ve kat fazla çalışıyorsunux

Siz inanmamaya devam ediniz. Maltepe Üniversitesinde giriş-çıkışlarda kart basılıyor.maaşlar 2200-2450 arasında. maaşa herhangi bir takviye yok. idari vs angarya işe arş. gör.leri koşturuluyor. Pek çok bölümde tek araştırma görevlisi var ve pek çok hoca+pek çok öğrenci var. Her birinin isteği ayrı oluyor. Yemek yemekhanede yerseniz ücretsiz. Okul dağın başında ve servis imkanı yok. Maltepe'ye kadar giden mesai çıkış servisleri var. Ya da her zaman camlara yapışarak yolculuk yaptığınız İETT otobüsleri var. Okulda kalıp çalışmak isterseniz akşam 18:00 sonrası için rektörlükten yazılı izin almanız gerekiyor. ama sınav gözetmenlikleriniz akşam 19:00 u bulduğunda sorun yok. Haftasonu da sınav gözetmenliği size bakıyor. Tanıtım görevi de size ve hatta hocalara bakıyor. Çalışacak laboratuvar imkanı da yok.