Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

A

Akademik Forum

Guest
Bahçeşehir Üniversitesi araştırma görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan arkadaş var mıdır?

A

Akademik Forum

Guest
1500-1600 olabilir sanırım başlangıç parası. Sözleşme usulü işte para yok

A

Akademik Forum

Guest
okan üniversitesi yüksek lisansına devam ederken aldığı araştırma görevlisi için 1400+agi+dil tazminatı varsa o dedi.

A

Akademik Forum

Guest
hayır ama sektörü biliyorum 200 lira oynarsa oynar. tabi tam is tanimlarina da bagli

dolby

Öğrenci
Merhabalar, okan üniversitesi araştırma görevlisi ilanında ücretli olarak ilan etmiş, okutman durumu olsa anlarım yani ders başına ücretliyi de, araştırma görevlisi ücretli ne demek? Yani sabit bir maaş var mıdır , araştırma görevlisi derse giremeyeceğine göre ücret neye göre belirleniyor, bu arada yüksek lisans şartı yok sadece lisans mezunu şartı var. Bunu biri cevaplayabilirse çok sevinirim. Teşekkürler

A

Akademik Forum

Guest
Arel üniversitesi öğr.gör. çalışma sartları ve güncel maaşları hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?

T

tk1453

Guest
yedıtepe

merhaba arkadaslar;kısaca söyle bır goz attım da maaslara. Sanırım en dandik maaşı Yeditepe Üni veriyor. Ben orada asistanım. elime gecen 1400 tl. çalışan değilsiniz burslu öğrenci olarak görünüyorsunuz. Araştırma görevlisi unvanı yok burslu öğrenci unvanı var. SGK yemek yok. Servis kullanmak isteyene o imkanı sunuyorlar. Son zamanlarda otoparklara arastırma gorevlilerinin ve okutmanların arabalarını da almıyorlar. Akademık hıcbıse yapacak vaktınız olmuyo donem ıcınde40 kusur sınava gırıp, ınanılmaz cok ıdarı ıs yapıyorsunuz. Sekreter bıle sızden daha cok ıtıbar goruyor. sanırım tek avantajı kart basma olayının olmamas. ben cok buyuk bır hayal kırıklıgı yaşıyorum kımse benım dustugum hataya dusmesın dıye bunları paylaşmak ıstedım.
Sevgıler

A

Akademik Forum

Guest
İstinye Üniversitesini kesinlikle tavsiye etmem acayip ilgisizliğin yanında maaş olarak da 2100 tl gibi komik bir rakam sunuyorlar!

A

Akademik Forum

Guest
Bahçeşehir Üniversitesi Araştırma Görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan var mı acaba?

A

Akademik Forum

Guest
Bahçeşehir Üniversitesi için araştırma görevlisi maaşı nedir acaba bilen var mıdır?

A

Akademikisyan

Guest
Vakıf üniversiteleri güçmü birleştiriyor arkadaşlar 2000 TLden fazla vermiyelim diye?
İstanbul Ticaret Üniv hakkında bilgisi olan var mı?

A

Akademik Forum

Guest
okan universitesi arastirma gorevlisi maaslari kac tl? sitede hep farkli rakamlar var.

A

Akademik Forum

Guest
Şaka mı bu? Sözleşmeli devlette çalışın aynı para en azından Devlet Üniversitesi adı olur CV'nizde, sigorta girişlerinizde..!

A

Akademik Forum

Guest
Şaka mı bu? Sözleşmeli devlette çalışın aynı para en azından Devlet Üniversitesi adı olur CV'nizde, sigorta girişlerinizde..!

Sözleşmeli çalışma nasıl oluyor acaba?Şartları neler? yani sadece öğr gör olunca derslere girip çıkma şartı mı arıyor?
Bir de bezmi alem ar gör maaşı ne kadar bilen var mı?