Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

A

Akademik Forum

Guest
Vakıf üniversiteleri araştırma görevlisi almıyor sadece burslu yüksek lisans öğrencisi alıyor.

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba Arkadaşlar,

Güncel Ufuk Üniversitesi Araştırma Görevlisi agi dahil 2450 TL. Kadro 33/a kadrosu.

Bilgilerinize.

A

Akademik Forum

Guest
Zirve üniversitesi

3300 tl idi kapatılmadan önce(YL Yapanlar için) 3400 de phd için.

A

Akademik Forum

Guest
Nişantaşı üni

Güncel rakam mıdır? İlanı var şimdi başvurmayı düşünüyorum ama seçme kriterleri falan kartı mıdır

A

Akademik Forum

Guest
nisantasi uni

2000 tl maaş veriyorlardi kasım ayında Nişantaşı'nda. İlan genelde kişiye özel çıkar. Beni ilana çıkmadan önce çağırdılar görüştük ben kabul etmedim başka bir arkadaşla anlaşıp onun özelliklerine göre ilana çıktılar. Sözleşme şartları falan inanılmaz kötü. Izin kullanmaya kalktığında cumartesi de iş günü sayılıyor. Sözleşme bitmeden çıkmak istersen diye garip yaptırımları var marmara bölgesinde x yıl çalışmama gibi. İlk 2 ay deneme süreci beğenmezlerse kapıyı gösterebilirler, sende çıkabilirsin 2 ay içinde. Sadece idari is yapacaksın. Akademik hicbir gelişim gösterebileceğin bir ortam yok. Kwndi bilgisayarini kullanacaksin. Yemek/Yol yok...Tavsiye etmem.

A

Akademik Forum

Guest
öğretim görevlisi

İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim görevlisi maaşı ne kadar acaba bilen var mı.

MonsterMMORPG

Öğrenci
2000 tl maaş veriyorlardi kasım ayında Nişantaşı'nda. İlan genelde kişiye özel çıkar. Beni ilana çıkmadan önce çağırdılar görüştük ben kabul etmedim başka bir arkadaşla anlaşıp onun özelliklerine göre ilana çıktılar. Sözleşme şartları falan inanılmaz kötü. Izin kullanmaya kalktığında cumartesi de iş günü sayılıyor. Sözleşme bitmeden çıkmak istersen diye garip yaptırımları var marmara bölgesinde x yıl çalışmama gibi. İlk 2 ay deneme süreci beğenmezlerse kapıyı gösterebilirler, sende çıkabilirsin 2 ay içinde. Sadece idari is yapacaksın. Akademik hicbir gelişim gösterebileceğin bir ortam yok. Kwndi bilgisayarini kullanacaksin. Yemek/Yol yok...Tavsiye etmem.

bölüm ney?

A

Akademik Forum

Guest
ben geçen sene gittigimde kazandım 2250 ücret 24 yada 30 saat ders yükü dediler dersi hatırlamıom ama en az 24 dü ben başlamadım.

A

Akademik Forum

Guest
Nişantaşı üniversitesi

Nişantaşı üniversitesi myo araştırma görevlisi maaşı ve sosyal hakları nasıl güncel bilgisi olanlar bilgi verebilir mi?

Alperen911

Öğrenci
Okan'ı soran arkadaşlar 1800.
İstanbul Aydın 2000 dedi arkadasım.

Bu arada gedik'in güncel araştırma görevlisi maaşını bilen var mı acaba?