Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

A

Akademik Forum

Guest
istanbul bilgi ünv.

merhaba arkadaşlar. İstanbul bilgi üniversitesi MYO öğretim görevlisi maaşlarını ve şartlarını bilen var mı?

25041991

Öğrenci
bahçeşehir üniversitesi 2700 tl. yüksek lisansımı ankara'da yapıyordum. doktora için %100 burs verebileceklerini de söylemişlerdi. birkaç dersi kendi okullarından verme teklifinde de bulundular geliş gidişi azaltmak için.

A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar, Yeni yüzyıl üniversitesi'nin maaşları hakkında fikir verebilecek olan var mıdır? Düzenli ödemememe sıkıntıları vardı? Hala var mı acaba?
Teşekkür ederim şimdiden

A

Akademik Forum

Guest
maaşlarla birlikte edevletten bakıp sgk hizmet dökümünüzdeki meslek kodunuda yazabilir misiniz?

Bazı üniversitelerin ücretleri de çok saçmaymış. Bence devlet her mesleğe ayrı asgari ücret belirlemeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

A

Akademik Forum

Guest
biruni üniversitesi

Yüksek Lisans yapiyorum 1700 dediler en azından 2000 olsa dedim doktoraya geçince 2100 olur dediler yani 2 yıl ancak ev kirası ve faturaları o da ancak ödersiniz istanbulda.Üstelik araştırma görevlisi derse girme zorunluluğu olmadığı halde sürülen iş yükü ve cumartesi 15e kadar da hastanelerinde çalışmami istediler 1700 e ...demek ki neymiş biz o puanları boşuna almışız üniversiteyi boşuna okumuşuz

parafiskalite

Yardımcı Editör
Merhaba,

İstanbul Gelişim bir çok kadro açmış, güncel maaşları ve çalışma koşulları hakkında bilgisi olan var mı?

O kurum sureklı ılan verır, 60 hatta 90 kadro actıgını bıle gordum :) Buradan okudugum kadarıyla 1800e bıle maas teklıf alan olmus, sartları da kotuymus. O nedenle sureklı ılan verıyor ama kımseyı bulamıyor.