A
Akademik Forum
Guest
Gelişimde çalışıyorum şartlar yeni yeni iyileşmeye başladı. bu yeni baslayacaklarla beraber iyileştirme yapılacakmıs. Maaşlar istanbuldaki diğer özellere bakarak gene fena olmayacak.
arkadaşlar maaşlar düşük anladığım kadarıyla özel üniversitelerde peki bunun dışında iş yükünün çok olması gibi artı olumsuzluklar da var mı? bir de buradan devlet üniversitelerine geçiş nasıl olur? çok mu zordur? istinye üniversitesinde listeye girdim sınava katılacağım ama pek de olumlu bakmıyorum. istanbul'da zaten hayat pahalı iken bu düşük maaşlarla oraya taşınıp karın tokluğuna çalışmak anlamsız gibi.
İzmir Ekonomide öğretim görevlisi maaşı ne kadar biliyor musun? Yol, yemek vb koşulları hakkımda bilgin var mı?izmir ekonomi unv. 1900 tl ar.gör. maaşı
İzmir Ekonomide öğretim görevlisi maaşı ne kadar biliyor musun? Yol, yemek vb koşulları hakkımda bilgin var mı?
2750 YL öğrenci öğretim görevlisi
akev'de bir çalışan (idari ) bir de mülakata girip anlaşamayan (akademik ) arkadaşım mevcut. akademik kadroya başvuran arkadaşım çalışma şartlarını beğenmediği için anlaşamadı, maaş olarak 2500 istemiş ses etmemişler, ama bu ücreti verirler miydi bilmiyorum. İdari çalışan arkadaşım ise amatörlükten çok şikayetçi, hiç bilgileri olmayan görevleri yerine getirmek zorunda kalıyor, akademisyen adayları mağdur oluyor diye söylüyordu. Bildiklerim bu kadar, Allah gönlünüze göre versin