Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

A

Akademik Forum

Guest
Gelişimde çalışıyorum şartlar yeni yeni iyileşmeye başladı. bu yeni baslayacaklarla beraber iyileştirme yapılacakmıs. Maaşlar istanbuldaki diğer özellere bakarak gene fena olmayacak.

otto88

Öğrenci
arkadaşlar maaşlar düşük anladığım kadarıyla özel üniversitelerde peki bunun dışında iş yükünün çok olması gibi artı olumsuzluklar da var mı? bir de buradan devlet üniversitelerine geçiş nasıl olur? çok mu zordur? istinye üniversitesinde listeye girdim sınava katılacağım ama pek de olumlu bakmıyorum. istanbul'da zaten hayat pahalı iken bu düşük maaşlarla oraya taşınıp karın tokluğuna çalışmak anlamsız gibi.

alextrux

Öğrenci
arkadaşlar maaşlar düşük anladığım kadarıyla özel üniversitelerde peki bunun dışında iş yükünün çok olması gibi artı olumsuzluklar da var mı? bir de buradan devlet üniversitelerine geçiş nasıl olur? çok mu zordur? istinye üniversitesinde listeye girdim sınava katılacağım ama pek de olumlu bakmıyorum. istanbul'da zaten hayat pahalı iken bu düşük maaşlarla oraya taşınıp karın tokluğuna çalışmak anlamsız gibi.

Hocam vakıf üniversitesinde kadro kazanıp devlete geçiş yapma gibi bir durum yok. devlette kadro açıldığı zaman başvurunuzu yaparsınız. seçilirseniz diğerinden istifa edip ancak öyle devlete geçebilirsiniz. atanma, tayin vb şeyler olmuyor.

otto88

Öğrenci
istifa etmede bir sıkıntı yaşanıyor mu? çünkü galiba sözleşme imzalatıyorlar. gerçi artık kafamda vakıf/özel üniversiteler -köklü olan az sayıdaki belki istisna olur- hemen hemen hiç yok. galiba geç olsun ama devlette olsun düşüncesi daha doğru gibi gelmeye başladı bana.

melisaege

Öğrenci
antalya akev üniversitesi araştırma görevlisi maaşları nedir bilen varmı?

- - - Güncellendi - - -

antalya akev hakkında bilgi alan oldumu nekadar acaba maaşlar ?

A

Akademik Forum

Guest
arkadaşlar size tavsiyem başvurduğunuz vakıf üniversitesinin maaşları dışında vakfının siyasi görüşünü vs araştırın. benim çalıştığım üniyi fetö diye kapattılar, 23 temmuzdan beri perişanız. ne vakfını ne fetöcü olduğunu bilmeden ilanda görüp başvurduk, devlete güvendik sonuç ortada. şimdi hiçbir yer almıyor. yarın öbür gün nişantaşı gelişim vs gibi ünvlerin vakfının iktidarla ters düşen bi yerde durmayacağının garantsi yok. bizim durumumuza düşmeyin.

umutsuzseyyah

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.

Ben de Antalya Akev Üniversitesi'nin maaşlarını ve koşullarını merak ediyorum. Yeni bir üniversite biliyorum ama belki aranızda orada tanıdığı, çalışanı bileni falan vardır. Akev kolejleri de varmış; sanırım köklü bir kurum. Kurum hakkında, ortamı, maaşları hakkında bilgilendirme olursa çok makbule geçecek. Çok düşükse boşuna başvuru yapıp umutlanmayalım.

Gelişim'i de soracaktım ama sürekli burada kötü anılıyor, vazgeçtim.

A

Akademik Forum

Guest
Akev üniversitesi

akev'de bir çalışan (idari ) bir de mülakata girip anlaşamayan (akademik ) arkadaşım mevcut. akademik kadroya başvuran arkadaşım çalışma şartlarını beğenmediği için anlaşamadı, maaş olarak 2500 istemiş ses etmemişler, ama bu ücreti verirler miydi bilmiyorum. İdari çalışan arkadaşım ise amatörlükten çok şikayetçi, hiç bilgileri olmayan görevleri yerine getirmek zorunda kalıyor, akademisyen adayları mağdur oluyor diye söylüyordu. Bildiklerim bu kadar, Allah gönlünüze göre versin

A

Akademik Forum

Guest
uskudar uni

Uskudar üniversitesi myo öğretim görevlisi maaslarini bilen var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Bahçeşehir Üniversitesi güncel ataştırma görevlisi maaşını bilen var mı ?

ufb16

Öğrenci
Arkadaşlar Merhaba,

Üsküdar üniversitesi'nin öğretim görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan var mıdır?

Daha önce bana teklif edilenler şu şekildeydi:

İstanbul aydın: Net 2600TL (Eğitim ve iş tecrübesine göre ücretlendirme politikaları var)
İstanbul Okan Üniversitesi: Net 1800TL

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba,
İstinye üniversitesi personel alımlarında mülakat mı sınav mı yapıyor? bir bilen var mı?
Birde son zamanlarda yine bu üniversite için öğretim görevlisi maaşını bilen?
yemek ve yol var mı?
teşekkürler

A

Akademik Forum

Guest
akev'de bir çalışan (idari ) bir de mülakata girip anlaşamayan (akademik ) arkadaşım mevcut. akademik kadroya başvuran arkadaşım çalışma şartlarını beğenmediği için anlaşamadı, maaş olarak 2500 istemiş ses etmemişler, ama bu ücreti verirler miydi bilmiyorum. İdari çalışan arkadaşım ise amatörlükten çok şikayetçi, hiç bilgileri olmayan görevleri yerine getirmek zorunda kalıyor, akademisyen adayları mağdur oluyor diye söylüyordu. Bildiklerim bu kadar, Allah gönlünüze göre versin

Arkadaşınız o ücreti araştırma görevliliği için mi yoksa öğretim görevliliği için mi istemiş peki ?

A

Akademik Forum

Guest
İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda yeni başlayacak öğretim görevlilerinin maaşı 3500 artı ek ders şeklinde imiş.

Melis07

Öğrenci
Merhaba bilgi alabildiniz mi acaba ? Bende akevi arastiriyorum ama bir bilgi bulamadim maaslar hakkinda sadece yeni bir universite oldugu icin dezavantaj olabilir diye düşünülüyor.