Elimde bir belge olmadığı için benim hakkım olan denkliğim 55 olacak öyleyse.. Tek fark şu, Muhteremlere dilekçeyle başvurup bana eşdeğerlik verin demediğim için.. Oh ne güzel.. Ben her ne olursa olsun,atansam da atanmasam da; IELTS denkliklerin bu kadar rahat bir şekilde değiştirilemeyeceği, bu dil sınavlarının bazılarını sandığı gibi çocuk oyuncağı olmadığı; ayrıca denkliklerin sınav sonuç belgeleri tarihlerine göre değişebileceği ile ilgili mahkemeye gitmeyi düşünüyorum..
Böyle bir şey olabilir mi? Eş değerliklerini, "bu tarihten itibaren alınan puanlar" olarak yayınla kardeşim..
Hem ayrıca, ne oluyor da sen bu puanları iki de bir artırıyor ya da düşürüyorsun? Son 1 ayda IELTS daha mı kolay sınav yaptı ki düştü? Ya da hocalar mı kötüydü?
Bu kadar saçma, akıl-dışı bir şey olabilir mi?
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar bir arkadaşımız aradı az önce. ÖSYM'ye vermiş olduğu denklik dilekçesi sonrası eski tablo kullanılarak YDS eşdeğerliliğini aldığını iletti. YDS eşdeğerliliği 70 olan arkadaşımız bu sınava Avustralya da girdiği için farklı bir prosedürle almış fakat belge elime ulaşır ulaşmaz size daha net bilgiler vereceğim. Ayrıca arkadaşımızın çeviriminde geçerlilik için herhangi bir süre belirtilmemiş.
Acaba bizim içinde geçerli olabilir mi bu durum.?