blgsyrmhnds
Kısıtlanmış Üyelik
sonuç açıklanma tarihide 1 gün kayar mı acaba?
IELTS kullanan arkadaslarin YÖK ten net bir cevap alamadilarsa atanmaları muhtemel üniversitelerin personel daire baskanliklarini aramalarini oneririm.
Burada onlarin tutumu onemli. Esdegerlik yeni skalaya göre olmalıydı diyebilirler allah korusun atamalariniz yapilmaz.
Bir de bunun degisecegi belliydi arkadaslar. Kendi kendinizi yaktiniz. Bu forum dahil her oyp konusulan her yerde IELTS kolay subu aldim iyice yukselttim es degerlikler cok iyi falan deniyordu, kurslar bile 1 haftada 65 ustu puan vadediyordu IELTS ile. Yahu madem esdegwrlik skalasi cok iyi almissin babalar gibi bir dil puanini sus gec git arkadas. Niye skala cok iyi herkes buna girsin diye yayildiysa? Sonunda adamlarin da dikkatini cekti iste. Bunun boyle olacagi belliydi o yuzden maalesef.
Sisteme IELTS notu nasil giriliyor bilmiyorum, eğer YDS gibi cekilmeyip elle giriliyorsa ozellikle bu konuya daha da dikkat etmenizi öneririm. Herkesin hakkinda hayırlısı olsun.
su tarihten itibaren yapılan sınavlarda geçerli die ne bişi demeliler yoksa haksızlık olurDil kursuna alıp almama konusunda da eski eşdeğerliliği mi kabul ederler acaba???
Evet, sistemde açıkça yazıyor. Tabii yarına kadar değiştirmezlerse.
Başvuruların uzatılması bu yüzden mi oldu sizce, yarına kadar değişiklik mi yapacaklar?
Ama dilekçeyle başvurmayanlarda daha sonra problem çıkar mı acaba ?Ya da cari alımlarda denkliğini almamışın o yüzden 60a denk diyebilirler mi ?