tamam teşekkürler peki yöke veya ösymye onaylatmak lazım mı ?
ben okulumu aradım öypliyim ve en son eş değerlik geçerli dedi elimize gönderilen yazı bu yönde dedi. ve bu 17 temmuzda gönderilmiş
ben okulumu aradım öypliyim ve en son eş değerlik geçerli dedi elimize gönderilen yazı bu yönde dedi. ve bu 17 temmuzda gönderilmiş
tamam işte zaten yökün aldığı duyurulardaki kararı yazıyla ünilere bildirmesi lazım
bildirmiş hocam işte
Siz eski eşdeğerliği kullanacaksınız, bugünden sonra sınava girenler yeni eşdeğerliği kullanacak.Selamlar, benimde bir sorum olacaktı. Bu açıklanan duyurunun karara bağlanmasının ardından (şu an yayınlanmış olan hali ile kaldığını varsayıyorum.) ben 25 Mayıs'ta girdim İELTS'e ve 2 yıl geçerliliği var, geçerlilik süresince diye bir ibare vardı. Bu durumda bir sonraki atamalarda veya herhangi bir cari ilana başvuruda hangi eşdeğerliğin kullanılması gerekir? Eski olanı kullanabiliyor muyuz yoksa güncellememiz gereklidir anlamına mı geliyor?
Siz eski eşdeğerliği kullanacaksınız, bugünden sonra sınava girenler yeni eşdeğerliği kullanacak.
Çok teşekkürler.Siz eski eşdeğerliği kullanacaksınız, bugünden sonra sınava girenler yeni eşdeğerliği kullanacak.
Hocam siz de eskisini kullanırsınız, 23 temmuzdan sonra girecek olanları ilgilendiriyor yeni eşdeğerlik.sayın hocam
ben 6 temmuz da sınava girdim. Aralık ayında ÖYP tercihimi yapacağım.
eski denklik mi yeni denklik mi ? tam olarak çözemedim
bu YÖK ün yayınlamış olduğuyazı sadece bu szeon tercih edenler için mi yoksa?
Hocam siz de eskisini kullanırsınız, 23 temmuzdan sonra girecek olanları ilgilendiriyor yeni eşdeğerlik.
Duyuruda belirtilmiş zaten: ÖSYM tarafından eşdeğerlikleri kabul edilen yabancı dil sınavlarının, yapıldığı tarihte belirlenen eşdeğerlikleriyle, öğretim elemanı kadrolarına başvuru ve atamalarda, doçentlik unvanı başvurularında ve lisansüstü eğitime başvurularda, geçerlilikleri süresince kullanılmasına karar verilmiştir.
tamam teşekkürler peki yöke veya ösymye onaylatmak lazım mı ?
Hocam ben onaylattıracağım bi anda alınan kararlara kalbim dayanmıyor artık.bence siz de riske atmayın onaylattırın derim ben.
hocam nasıl onaylattıracağız?
Hocam bizzat dil eğitiminde birlikte olduğum 4 arkadaşım gitti onaylattı biliyorum o yüzden söylüyorum istemeyen onaylatmaz