Efsun.
Öğrenci
2015-2016 eylül girişliyim şuan 4. yarıyılımdayım. lütfen biri bana araştırma görevlisi başvuru süremi söyleyebilir mi? yani ne zamana kadar başvurabiliyorum ? 4. yarıyılım bitince başvuru yapamıyor muyum ?
5. Ve 6. Dönemlerde de başvuru yapabilirsiniz ancak her ne olursa olsun yükseklisansınız için son dönem 6. Dönemdir. Yani atıyorum 5.döneminizde başvurdunuz ve kazandınız, eğitiminiz aynen devam eder 6.dönem yükseklisansı bitirmek zorundasınız görevinizde kalabilmek için.
ben 31.03.2017 tarihi itibari ile 50/d kadrosuna atandım. ancak yüksek lisans başlangıcı 2013 güz dönemi. nedir yani durum şimdi? karara göre atamamın düşmesi gerekirdi. yoksa haziran ayı sonunda bu dönem bitimindemi düşüyo kadrom tezi savunmassam?
Aralıkta atanıp güvenlik soruşturması diye hala yerleşemeyen bizler giremeden atılacak mıyız yani?
50 d li asistanım. Şu an yüksek lisansımın yedinci dönemindeyim yani süreyi aştım. Eylül 2016 da bir yıllığına sözleşmem yenilendi, hocam ne de olsa eylül 2017 ye kadar vaktim var diye tez savunmamı aralıkta değil mayısta yapmamı istedi. Şimdi ben bu yüzden atılacak mıyım? Bu nasıl kul hakkı yemektir?
Sizlerle aynı durumdayım. Allah yardımcımız olsun.
- - - Güncellendi - - -
Konuyla ilgili madur olacağını düşünen arkadaşlar lütfen Bimere ve Cimere görüşlerini yazsın. Böylelikle belki sesimizi duyurup yeni bi karar aldırabiliriz.