A
Akademik Forum
Guest
Iyi calismlar..dil puanimiz 60 alti olmasina ragmen ylsy mulakata cagrildik.. mulakati kazandiktan sonra ielts sinavina girsek denklik alip , egitime baslamamiz mumkun mu??
Meb kadrosu yada osym için de doktora yapmadan ülkeye donebilirmiyizmaster bitirip doktora yapmadan ülkeye dönüş yaparsak göreve başlayamıyoruz herhalde .. Doğru mudur ? Kesin bilgi lazım.. ayrıca 70 i geçtikten sonra 30 tercih var elbet bi yer gelir
Meb kadrosu yada osym için de doktora yapmadan ülkeye donebilirmiyiz
Şaka gibi yaa.ayni puanla geçen sene de başvurdum geçen sene olmadı bu sene oldu.ama şansa bakın ki iki sene oldu şimdi altı sene.poofffeskıden oluyordu bu sene doktora yapmadan dönemıyorsun dönersen tazminata düşersin
Şaka gibi yaa.ayni puanla geçen sene de başvurdum geçen sene olmadı bu sene oldu.ama şansa bakın ki iki sene oldu şimdi altı sene.poofff
Amin inş. Dün hak kazandığımı ogrendigimden beri bu forumdan çıkamadım. Ama nedense genel bi sıkıntı var gibi yorum yazanlarda. İçim şişti[emoji22]dönüşü engellemek için yaptılar kesin artık birşeyleri göze almak gerekiyor 2 sene herkes yapar ama doktora 4 yıl ve başarılı olamazsak tazminata dşüyoruz riskli bi durum ama emek verdıkten sonra sıkı çalıştıktan sonra başarılmayacak şey oldugunu dusunmuyorm istisnai durumlar olabılır tabı. çok iyi düşünmek gerek artılarıyla eksileriyle. Allah yardımcımız olsun.
Amin inş. Dün hak kazandığımı ogrendigimden beri bu forumdan çıkamadım. Ama nedense genel bi sıkıntı var gibi yorum yazanlarda. İçim şişti[emoji22]
Sadece y.l. yapıp geri dönemiyorsunuz, eskiden oluyordu ama artık doktorayı bitirmek zorundasınız.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu , Spor Yöneticiliği bölümü öğrencisiyim. Kontenjan listesinde Beden Eğitimi alanları için 3 kontenjan verilmiş ve lisans mezuniyet kodları olarak şunlar belirtilmiş
8123 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU
7102 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ
8307 BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ
benim bölüm kodum 7104 Spor Yöneticiliği, acaba 8123 Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kodu benim bölümümü de kapsıyor mu yoksa gitme şansım kalmıyor mu böyle olunca ?
Bir diğer noktada belirlenen üniversite listesi dışında yazışıp anlaştığımız bir üniversiteye gitme şansımız oluyor mu ?
İyi çalışmalar.