A
Akademik Forum
Guest
2014 ylys alımlarında ebelikten alım olacak mı
2014 ylys alımlarında ebelikten alım olacak mı
Arkadaşlar merhaba, ben foruma yeni kayıt oldum. Bu Ylsy'yi ben yeni duydum ve kafamda oturtamadığım sorular var; şöyle ki ben Kimya Öğretmenliği mezunuyum ve ODTÜ bize 5 sene lisans eğitimi verdiğinden dolayı diplomam da yüksek lisans yazmakta.
Peki ben şu an hangi kontenjanı takip edeceğim ve yurtdışında doktora mı yoksa yüksek lisans mı okuyacağım?
Ayrıca Kimya bölümü ile aynı eğitimi almış bulunmaktayım eğitim fakültesi mezunu olmama rağmen, bu durumdan dolayı kimya bölümüne başvuru da olabiliyor mu?
Sorularımı cevaplayabilir ya da beni bilgilenebileceğim bir linke yönlendirebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim...
merhabalar ylsy ile ilgili merak ettiğim bir konu var iktisat mezunuyum falan sözel alandan mesela halkla ilişkilerden başvurabilirmiyim sözel ales puanımı kullanabilirmiyim başvururken
kursta ingilizceden başarısız olursak herhangi bi tazminat ödüyor muyuz,??
Arkadaşlar ylsy de yurt içi veya yirt dişi kurs
Sürecinde askerlik tescili yapılabiliyor mu
Örneğin benim tecil sürem 2015 ağustosta bitiyor
Bu sene yerlesirsem bu süreyi uzatabiliyormuyum
???
arkadaşlar kurum adına gidip dönünce kurumda uzman olarak mı normal memur olarak mı çalışıyoruz?
merhaba hocalarım ben bu sene yükselk lisansa başvurdum ve kabul edildim devam ediyorum.sorum şu ben yine başvurabilir miyim buna ve dil eğitimi aaldıktan sonra ben 2.sınıfa geçmiş olacağım gittiğim yerden ikinci sınıftan mı devam ettirecekler ne olur bilgi verin bana
Yüksek lisans yaparken de başvurulabilir. Ama yurtdışına gittiğinizde ikinci sınıftan başlama imkanınız olmaz. Ben de sizinle aynı şekilde yüksek lisans yapıyorum şu an.
merhabalar ylsy ile ilgili merak ettiğim bir konu var iktisat mezunuyum falan sözel alandan mesela halkla ilişkilerden başvurabilirmiyim sözel ales puanımı kullanabilirmiyim başvururken