nazi hocam tablo 1 de tercih yapınca yüksek lisans,vs bitince dönünce meb de ne olarak çalışılıyor.?YLSY Başvurusu İçin Bankaya Gitmenize Gerek Yok! 10 TL'yi ÖSYM'nin Sitesinden Kredi Kartı İle Ödeyip Hemen Başvuru Yapabilirsiniz: https://odeme.osym.gov.tr/
nazi hocam tablo 1 de tercih yapınca yüksek lisans,vs bitince dönünce meb de ne olarak çalışılıyor.?
MEB'den söylenen Uzman kadrosu, ama bugün arkadaşlarım geçmiş yıllarda dönenleri düz memur bile yaptılar dedi.
Hocam bugün ösym kılavuzdaki her şubesine yatırılır yazan bankalardan birine gittim. Ylsy için para yatıracağım dedim baktılar listede ylsy bulamadılar. Benzer bi sorun yaşayan var mı? Şu an ösym nin siteden kılavuza da giremiyorum meraklandım..
- - - Güncellendi - - -
- - - Güncellendi - - -
1-evet tezli yapıyorsunuz döndüğünüzde doktoraya başlayabilirsiniz. Doktorayı yurtdışında da tamamlayabilirsiniz(kabul almanız durumunda)
Merhaba hocam. Yüksek lisansını yapmış biri doktora yapmak için başvuru yapabilir mi?
Evetmerhaba bu yıl temmuz ayında alım yapılacak mı acaba?
YÖK Not Çevrimi | Yüksek Lisans 2013-2014Hocam, bu 4lük sistemdeki not ortalamasının 100lük sistemdeki karşılığını nasıl öğrenebiliriz?
hocam meb tablo 1'den tercih yapacağım, meb yüksek lisans artı doktora için mi gönderiyor, yoksa sadece yüksek lisansa mı? sadece yl ise tercih yapmayacağım, meb'e mail attım ancak cevap yok, şimdiden .çok teşekkürler
- - - Güncellendi - - -
yök'ün sitesinde var kardeş
Normali uzman ama memur da olabilir. Araştırma görevlisi olamaz.Meb e bağlı olarak gidenler döndüklerinde meb de ne görev yapıyorlar araştırma görevlisi kadrosuna girmeleri mümkün mü?
Hayır ne yazık ki yapılamaz.Merhaba Nazmi hocam, ben matematik mezunuyum ve pedagojik formasyona sahibim. Matematik öğretmenliği branşında tercih hakkım var mıdır?
Meb e bağlı olarak gidenler döndüklerinde meb de ne görev yapıyorlar araştırma görevlisi kadrosuna girmeleri mümkün mü?
1-hocam şimdi yuksek lısans yapıp geri döndük , direk zorunlu hızmet mı yapacağız yoksa doktora yapmamıza ızın verılır mı ?
2- atanacağım üniversite doktora eğitimi verilmiyor başka bir unıversite de mı devam edecem ? şayet öyle olursa aratırma görevlisi maaşı mı alacağım yoksa normal bir öğrenci gibi mi burs mu alacağım ?