YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...

Drchem

Kısıtlanmış Üyelik
Bir insan iyi niyetle buradaki kişileri bilgilendirmeye çalışıyor ve bunun için eleştiriyor. Ben Oğulhan Bey'in üslubunda hiç bir sıkıntı göremedim. Gayet kibar ve beyefendi şekilde yazıyor yorumlarını. Verdiğiniz bilgiler için size teşekkür ederim Oğulhan Bey. [MENTION=98574]ogulhankayabas[/MENTION]

- - - Güncellendi - - -

Sayın arkadaşlar burada herkes bir başkasına hakaret etmediği müddetçe konuyla alakalı istediğini yazabilir. Kişisel kanaatler, tahminler vs tutmadı diye birilerine yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Hepimiz bir umutla bekliyoruz, her gece resmi gazetenin içeriğine baktıktan sonra uyuyabiliyoruz anca. Ama burada da gercekten uğraşan bir duyum aldığında bizlere ileten, yönetmelik ve işleyişlerle ilgili detay veren arkadaşlarımızın yorumlarını ilgi ile takip ediyoruz. Kendi adıma teşekkür ediyorum.Alınan duyumlar ve kişisel düşunceler elbette paylaşılacak. Buna tepki vermek biraz mantıksız. Sonuçta herkesin bu kadar mesajdan sonra bir yorumlama filtresi oluşmuştur. Vaad verildiği hissine kapılıp umudu kırılan arkadaşlara nacizhane tavsiyem, sadece resmi gazeteyi takip edin o zaman. Çünkü orda yorum yapan,duyum bildiren, 'umut veren' vs yok. Neyse o varsa var, yoksa yok.Hepimize sabır ve hayırlı haberler diliyorum.

Size %100 katılıyorum.

Ar-Gör

Öğrenci
Oğulhan hocaya ısrarla duyum var mı diye soranlar var, o da söylüyor hoş sorulmasa da yazıyor ya. Hakkında çok fazla şikayet var hocam, ama forumdan engellemek için sebep olabilecek nitelikte değil. O yüzden rica ediyorum keskin ifadelerden kaçının.

Herkes zaten gergin, burada ısrarla %99 diyorsunuz insanlar umutlanıyor ister istemez, olmayınca da ben de şundan duydum benim sorunum değil diyorsunuz. Bu da pek hoş değil.

Merve hanım, bir sürü şikayet olması engellemeye yetmiyor mu acaba?? Yani bi sürü şikayet olması bence bi sorun olduğunu gösterir ki bu o sorunun çözülmesi gerektiği sonucunu çıkarmaz mı?? Şahsen ben kişisel olarak engelledim şahsı ve hiçbir mesajını görmüyorum Allah'a Şükür ama forumda bi rahatsızlık var.. Lütfen bunu göz önünde bulundurun!! Ayrıca o ısrarla duyum var mı diye soran arkadaşlar maalesef gerçeği bilmiyor ve şahsın gerçekten duyumlar aldığını sanıyorlar ki adı geçen şahıs Cumhuriyet Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor alanında YL lisans yapan bir öğrenci sadece.. Büyük duyumlar alabileceğini sanmıyorum.. Hiç sanmam ama belki de yanılıyorumdur.. O yüzden kimmiş o büyük duyumları aldığı kişiler onları açıklasın derim.. Size iyi akşamlar, umarım forumdaki bu rahatsızlığı giderecek önlemler alırsınız..

Drchem

Kısıtlanmış Üyelik
Bir insan iyi niyetle buradaki kişileri bilgilendirmeye çalışıyor ve bunun için eleştiriyor. Ben Oğulhan Bey'in üslubunda hiç bir sıkıntı göremedim. Gayet kibar ve beyefendi şekilde yazıyor yorumlarını. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Oğulhan Bey. [MENTION=98574]ogulhankayabas[/MENTION]

Son düzenleme:

chefugur

Öğrenci
Me
Hocam kimse sizi yalan söylemekle, bizleri kandırmakla itham etmiyor. Duyduklarınızı, öğrendiklerinizi paylaşıyorsunuz. Ne güzel, forum da bu yüzden var zaten ama ifade biçiminiz yanlış. Neden sadece burada eleştirilen sizsiniz, başka hocalarımız da bilgi vermeye çalışıyor ama tartışma konusu hep sizsiniz. Ne yazık ki üslubunuz yüzünden.
Merve hanım oğulhan hocanın üslubunda çok sıkıntı yok bence sorun okuduğunu anlayamayanlarla umutları yıkılanların tepkisinden ibaret bende okuyorum yorumlarını ama Zerre kızgınlığım yok sizin de olmasın

Drchem

Kısıtlanmış Üyelik
Me Merve hanım oğulhan hocanın üslubunda çok sıkıntı yok bence sorun okuduğunu anlayamayanlarla umutları yıkılanların tepkisinden ibaret bende okuyorum yorumlarını ama Zerre kızgınlığım yok sizin de olmasın

Kesinlikle haklısınız.

- - - Güncellendi - - -

Eleştirilere kızmıyorum, kimseye düşman gözüylede bakmıyorum, bana yapılan eleştirilere kendimce cevap veriyorum. Aldığım duyumlara güvenmesem zaten %99 demem, her hafta için demedim sadece bu hafta için dedim, eleştiri yaparken biraz daha dikkatli okumanız lazım ve henüz bu hafta bitmedi bu geceki resmi gazetede yayınlanırsa ne olacak o zaman? 13 eylül meselesi benim referansım aslında, aldığım duyumların ve kanalların sağlamlığı açısından çok önemli bir referans. Bu hafta yçnetmelik yayınlanmazsa eğer siz zannediyormusunuz ki ben boş duracam? Neden yayınlanmadı, ne oldu, hani yayınlancaktı diye tüm bilgi kanallarıma baskı kuracam sebebini öğrenmeye ve siz değerli meslektaşlarıma öğrendiklerimi aktarmaya çalışacam. Ama ne olacak? Yine haksız eleştirilere, hatta hakaretlere, hatta iftiraalara, hatta yalancılığıma varıncaya kadar türlü küfürlere maruz kalacam ve bunu yapanlar AKADEMİSYEN veya ADAYLARI. Ben o kadar uğraşıp bilgi almaya çalışıp didinecem aldığım bilgileri kaderdaşlarıma aktaracam peki sonunda ne olacak türlü hakaret ve iftira duyacam ne güzel dimi. Benim söylemek istediğim şu arkadaşlar, ben bu hafta %99 dedim çıkmadı e banane çıkmadıysa çıkmadı değil, ben bilemem neden çıkmadığınj öğrenmeye çalışırım o kadar.

- - - Güncellendi - - -

Merve hanım siz bu forumun yöneticisi olarak bana bir tavsiye de bulunuyorsunuz ve ben bunu kabul ediyorum. Kesin ifadelerden kaçınacağım. Herkesten özür diliyorum. Kimi umutlandırdım ve umudunu kırdıysam hakkını helal etsin. Ama şunu bilin ki, asla sizlere YALAN söylemedim, kimseyi KANDIRMADIM, bundan Allah'a sığınırım. Bu forumun yöneticisi dahi beni anlayamadıysa, ben artık ne yapabilirim ki! Bu dk'dan sonra benim için bu forum sitesi bitmiştir. Kırdığım, üzdüğüm kim varsa hepsinden tek tek özür dilerim. Dilerseniz beni engelleyin, yazdıklarımı da silin merve hanım başka insanlarda okuyup yanlış anlamasınlar. Hoşçakalın.

Verdiğiniz bilgiler için size özel teşekkür ediyorum. Sağ olunuz, var olunuz.

chefugur

Öğrenci
Eleştirilere kızmıyorum, kimseye düşman gözüylede bakmıyorum, bana yapılan eleştirilere kendimce cevap veriyorum. Aldığım duyumlara güvenmesem zaten %99 demem, her hafta için demedim sadece bu hafta için dedim, eleştiri yaparken biraz daha dikkatli okumanız lazım ve henüz bu hafta bitmedi bu geceki resmi gazetede yayınlanırsa ne olacak o zaman? 13 eylül meselesi benim referansım aslında, aldığım duyumların ve kanalların sağlamlığı açısından çok önemli bir referans. Bu hafta yçnetmelik yayınlanmazsa eğer siz zannediyormusunuz ki ben boş duracam? Neden yayınlanmadı, ne oldu, hani yayınlancaktı diye tüm bilgi kanallarıma baskı kuracam sebebini öğrenmeye ve siz değerli meslektaşlarıma öğrendiklerimi aktarmaya çalışacam. Ama ne olacak? Yine haksız eleştirilere, hatta hakaretlere, hatta iftiraalara, hatta yalancılığıma varıncaya kadar türlü küfürlere maruz kalacam ve bunu yapanlar AKADEMİSYEN veya ADAYLARI. Ben o kadar uğraşıp bilgi almaya çalışıp didinecem aldığım bilgileri kaderdaşlarıma aktaracam peki sonunda ne olacak türlü hakaret ve iftira duyacam ne güzel dimi. Benim söylemek istediğim şu arkadaşlar, ben bu hafta %99 dedim çıkmadı e banane çıkmadıysa çıkmadı değil, ben bilemem neden çıkmadığınj öğrenmeye çalışırım o kadar.

- - - Güncellendi - - -
hocam sıkıntı yapmaya gerek yok akademisyen adaylarının okuduğunu anlayamaması daha acı yönetmeliğindeki geç kalmasından

Merve hanım siz bu forumun yöneticisi olarak bana bir tavsiye de bulunuyorsunuz ve ben bunu kabul ediyorum. Kesin ifadelerden kaçınacağım. Herkesten özür diliyorum. Kimi umutlandırdım ve umudunu kırdıysam hakkını helal etsin. Ama şunu bilin ki, asla sizlere YALAN söylemedim, kimseyi KANDIRMADIM, bundan Allah'a sığınırım. Bu forumun yöneticisi dahi beni anlayamadıysa, ben artık ne yapabilirim ki! Bu dk'dan sonra benim için bu forum sitesi bitmiştir. Kırdığım, üzdüğüm kim varsa hepsinden tek tek özür dilerim. Dilerseniz beni engelleyin, yazdıklarımı da silin merve hanım başka insanlarda okuyup yanlış anlamasınlar. Hoşçakalın.
hocam sıkıntıya gerek yok akademisyen adaylarının okuduğunu anlayamaması daha acı geç kalan yönetmelikten

Drchem

Kısıtlanmış Üyelik
Merve hanım, bir sürü şikayet olması engellemeye yetmiyor mu acaba?? Yani bi sürü şikayet olması bence bi sorun olduğunu gösterir ki bu o sorunun çözülmesi gerektiği sonucunu çıkarmaz mı?? Şahsen ben kişisel olarak engelledim şahsı ve hiçbir mesajını görmüyorum Allah'a Şükür ama forumda bi rahatsızlık var.. Lütfen bunu göz önünde bulundurun!! Ayrıca o ısrarla duyum var mı diye soran arkadaşlar maalesef gerçeği bilmiyor ve şahsın gerçekten duyumlar aldığını sanıyorlar ki adı geçen şahıs Cumhuriyet Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor alanında YL lisans yapan bir öğrenci sadece.. Büyük duyumlar alabileceğini sanmıyorum.. Hiç sanmam ama belki de yanılıyorumdur.. O yüzden kimmiş o büyük duyumları aldığı kişiler onları açıklasın derim.. Size iyi akşamlar, umarım forumdaki bu rahatsızlığı giderecek önlemler alırsınız..

Yüksek lisans öğrencilerini küçümsemeyelim. Akademik kariyer yapan her insan değerlidir.

Ar-Gör

Öğrenci
Hocam kimse sizi yalan söylemekle, bizleri kandırmakla itham etmiyor. Duyduklarınızı, öğrendiklerinizi paylaşıyorsunuz. Ne güzel, forum da bu yüzden var zaten ama ifade biçiminiz yanlış. Neden sadece burada eleştirilen sizsiniz, başka hocalarımız da bilgi vermeye çalışıyor ama tartışma konusu hep sizsiniz. Ne yazık ki üslubunuz yüzünden.

Bu arada eleştirilen kişi [MENTION=79119]oguzhanbilgili[/MENTION] hoca değil.. [MENTION=79119]oguzhanbilgili[/MENTION] hocaya cevap vermişsiniz de o yüzden dedim.. (Bi yanlışlık olmasın) Keşke sorun yaratan arkadaş [MENTION=79119]oguzhanbilgili[/MENTION] hocanın üslubunun yarısı kadar olabilse ama maalesef esamesi yok!!

Drchem

Kısıtlanmış Üyelik
Bu arada eleştirilen kişi [MENTION=79119]oguzhanbilgili[/MENTION] hoca değil.. [MENTION=79119]oguzhanbilgili[/MENTION] hocaya cevap vermişsiniz de o yüzden dedim.. (Bi yanlışlık olmasın) Keşke sorun yaratan arkadaş [MENTION=79119]oguzhanbilgili[/MENTION] hocanın üslubunun yarısı kadar olabilse ama maalesef esamesi yok!!

Siz araştırma görevlisi misiniz?

Merve

Baş Editör

Orada alıntı yapmamışım ancak yazdıklarım ogulhan hocaya yönelikti. Anlaşıldım sanıyordum.
Kendisi zaten bu uyarıyı dikkate alacaktır diye umuyorum.

Bekleyiş

Öğrenci
Hocalarım yazılan her şeyi okuyorum, bilgi almadıkça yorum yapmamayı tercih ediyorum, merak ettiği şeyleri ise fikir almak için soruyorum..

Fikir uyuşmazlığının üstüne moral bozmak gibi olacak ama; akşam iç Anadolu’da büyük bir üniversitenin personel daire başkanına ulaşmaya çalışan arkadaşıma beyefendi aynen şöyle demiş “yılbaşına kadar kimse kadro beklemesin” neye dayanarak böyle bir cümle söyledi bilemiyorum, gelen telefonlardan bıktı mı? Yoksa arkadaşımı oyalamak için en uzak tarih olasılığını mı verdi? fikrim Yok, lakin kasım 13 de bile çıkarsa yönetmelik kadro ilanları ve alımlar 2019 a sarkmaz inşallah.

Umarım doğru değildir.

kadirk

Öğrenci
Sayın Hocalarım,

Bende hiç bir bilgilenmeden rahatsızlık duymuyorum ümitleniyoruz ama buda forumun amaçlarından.

Tek rahatsız oldugum konu ise eğer bi bilgilendirme polemiğe dönerse ozaman rahatsız oluyorum. Tüm kullanıcılardan ricam lütfen bilgilendirmeyi alın ve eğer beğenmiyorsanız özelden eleştirin.

Son 2-3 sayfa da bu yüzden işgal edildi maalesef...

Lütfen konumuza dönelim duyum alan bilgi alan varsa haberler bekleniyor.

Drchem

Kısıtlanmış Üyelik
Sayın Hocalarım,

Bende hiç bir bilgilenmeden rahatsızlık duymuyorum ümitleniyoruz ama buda forumun amaçlarından.

Tek rahatsız oldugum konu ise eğer bi bilgilendirme polemiğe dönerse ozaman rahatsız oluyorum. Tüm kullanıcılardan ricam lütfen bilgilendirmeyi alın ve eğer beğenmiyorsanız özelden eleştirin.

Son 2-3 sayfa da bu yüzden işgal edildi maalesef...

Lütfen konumuza dönelim duyum alan bilgi alan varsa haberler bekleniyor.

Size katılıyorum. Lütfen forumu kişisel nefret platformuna dönüştürmeyelim.
Bugün buradaki insanları provoke etmeye çalışarak rahatsızlık var şeklinde algı oluşturan kişi yarın akademide neler yapmaz neler.
Allah korusun.

wxyz_06

Öğrenci
Orada alıntı yapmamışım ancak yazdıklarım ogulhan hocaya yönelikti. Anlaşıldım sanıyordum.
Kendisi zaten bu uyarıyı dikkate alacaktır diye umuyorum.

Merve hanım, Oğulhan hocamın yazdıklarında herhangi bir sıkıntı görmüyorum. Burdaki herkes çevresinden aldığı bilgi ve duyumları bizlerle paylaşıyor ki, haberimiz olsun diye. Ayrıca üslubunda da herhangi bir saygısızlık falan yok. Ha bazılarının hoşuna gitmeyebilir belki ama unutmayalım ki; başkalarına hakaret etmeden herkes kendi fikrini burada paylaşabilir diye düşünüyorum. Üstelik kimse kimsenin hayalini ve umudunu kırdığı falan yok. İsteyen inanır istemeyen inanmaz. Ayrıca ortalığı ayağa kaldıran bikaç kişi (bunların da çoğu kayıtlı kullanıcı değil) dışında herkes Oğulhan hocamdan memnun.

Drchem

Kısıtlanmış Üyelik
Merve hanım, Oğulhan hocamın yazdıklarında herhangi bir sıkıntı görmüyorum. Burdaki herkes çevresinden aldığı bilgi ve duyumları bizlerle paylaşıyor ki, haberimiz olsun diye. Ayrıca üslubunda da herhangi bir saygısızlık falan yok. Ha bazılarının hoşuna gitmeyebilir belki ama unutmayalım ki; başkalarına hakaret etmeden herkes kendi fikrini burada paylaşabilir diye düşünüyorum. Üstelik kimse kimsenin hayalini ve umudunu kırdığı falan yok. İsteyen inanır istemeyen inanmaz. Ayrıca ortalığı ayağa kaldıran bikaç kişi (bunların da çoğu kayıtlı kullanıcı değil) dışında herkes Oğulhan hocamdan memnun.

Aynen öyle biz kendisinden memnunuz.