Drchem
Kısıtlanmış Üyelik
Bir insan iyi niyetle buradaki kişileri bilgilendirmeye çalışıyor ve bunun için eleştiriyor. Ben Oğulhan Bey'in üslubunda hiç bir sıkıntı göremedim. Gayet kibar ve beyefendi şekilde yazıyor yorumlarını. Verdiğiniz bilgiler için size teşekkür ederim Oğulhan Bey. [MENTION=98574]ogulhankayabas[/MENTION]
- - - Güncellendi - - -
Size %100 katılıyorum.
- - - Güncellendi - - -
Sayın arkadaşlar burada herkes bir başkasına hakaret etmediği müddetçe konuyla alakalı istediğini yazabilir. Kişisel kanaatler, tahminler vs tutmadı diye birilerine yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Hepimiz bir umutla bekliyoruz, her gece resmi gazetenin içeriğine baktıktan sonra uyuyabiliyoruz anca. Ama burada da gercekten uğraşan bir duyum aldığında bizlere ileten, yönetmelik ve işleyişlerle ilgili detay veren arkadaşlarımızın yorumlarını ilgi ile takip ediyoruz. Kendi adıma teşekkür ediyorum.Alınan duyumlar ve kişisel düşunceler elbette paylaşılacak. Buna tepki vermek biraz mantıksız. Sonuçta herkesin bu kadar mesajdan sonra bir yorumlama filtresi oluşmuştur. Vaad verildiği hissine kapılıp umudu kırılan arkadaşlara nacizhane tavsiyem, sadece resmi gazeteyi takip edin o zaman. Çünkü orda yorum yapan,duyum bildiren, 'umut veren' vs yok. Neyse o varsa var, yoksa yok.Hepimize sabır ve hayırlı haberler diliyorum.
Size %100 katılıyorum.