zamanında yasarayanoğlu hocamız benim dediklerime alıntı yaparak burası üniversite, meb mantığında norm kadro gelmez; 4 bin kadro zaten verildi bunların alımı yapılacak; üniversiteler norm kadrolarını hazırladıklarında Yök'ten onay beklemeden direkt alımlara başlayacaklar gibi günümüzde tamamen yanlış çıkan önermelerini orataya koyarken ve bunları bana "anlamaz iseniz lütfen sorarak öğrenin", "okumadan anlamadan yanlış bilgilerle" gibi fevri ve çok bilmiş tarzla ithamlarla cevap verince; ben de doğal olarak dediklerimde haklı çıkmanın keyfini yaşadım arkadaşlar neden buna kızdınız ki?
can sıkıntısından kendinize hedef aramayın lütfen
zamanında bunu yazmışım, hiç hakaret ve kalp kırma var mı?
https://www.akademikpersonel.org/47...o-verme-yetkisi-kaldirildi-53.html#post491369
aşağıda yasar hocamızın cevabı ne kadar kalp kırıcı. ben, arkadaşlar bu boş zamanı makale ve tez ile değerlendirin demişim, Yasar hoca bana haddini bil sen kimsin ki gibisinden laf etmiş.
benim amacım burada boş tartışmalar çıkartıp ergenler gibi atışmak değil. sadece bana karşı yapılan bu tür ithamların boş olduğunun keyfini sürmekti sadece. hatta bir arkadaş beni provakasyonluk yapmakla suçlamıştı ve banlanmamı istemişti editörlerden. yahu yarın karşımıza gelecek şeyleri söylemenin neresi provake etmek.
gülerek cevap veriyorum çünkü aylardır hakkımız gasp ediliyor, birilerinin keyfine göre yönetmelikler yazılıyor, torpil almış başını gitmiş; arkadaşlar beni dert etmişler
şimdiye kadar kimseye haddimi aşan, bilmişçe ve kalp kırıcı bir yanıt vermediğim için kendi adıma bir yanlış görmüyorum. fakat bu da benim için son mesaj olsun o halde. burayı okuyan ve burada yazan arkadaşlarımın hepsine hayallerindeki unvanların nasip olmasını dilerim...