agoodperson
Öğrenci
Yıllardır kadroları takip ederim. 10 arş. gör. kadrosunun yaklaşık 8, 10 öğr. gör. kadrosunun ise yaklaşık 9'unun sahibinin baştan belli olduğunu düşünüyorum. Maalesef.
Acaba yardımcı olur musunuz, Personel Daire Başkanlığını aradım ancak net bir yanıt gelmedi, ben eğitim fakültesi güzel sanatlar eğitimi bölümü mezunuyum ve eğitim bilimleri enstitüsü güzel sanatlar eğitimi anabilim dalı resim iş eğitimi bilim dalında yüksek lisans yapıyorum, belirttiğim kadroya başvuru yapabilirim değil mi ? Biraz muallakta kaldığı için tartışmaya açtım, kadronun kriterleri şöyle;
Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi veya Eğitim Fakültelerinin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Lisans mezunu olmak ve Resim Anasanat / Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Lisans mezuniyet kriterini çok geniş tuttuklarına göre adayları olmadığını düşünüyorum. Başvuru yapmanızda fayda var.Acaba yardımcı olur musunuz, Personel Daire Başkanlığını aradım ancak net bir yanıt gelmedi, ben eğitim fakültesi güzel sanatlar eğitimi bölümü mezunuyum ve eğitim bilimleri enstitüsü güzel sanatlar eğitimi anabilim dalı resim iş eğitimi bilim dalında yüksek lisans yapıyorum, belirttiğim kadroya başvuru yapabilirim değil mi ? Biraz muallakta kaldığı için tartışmaya açtım, kadronun kriterleri şöyle;
Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi veya Eğitim Fakültelerinin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Lisans mezunu olmak ve Resim Anasanat / Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Resmi gazetenin bu saate kadar çıkmadığını ilk defa görüyorum
Hocalarim bilen biri yardim edebilir mi? Öncelikli alan ilanında tezli yüksek lisans yapiuor olma şartiyla ilana cikmiş ankara üniversitesi. ..Bu ilana ders asamasinda olmak veya tez asamasinda olmamak diye birsey yazmıyor...Gecen senekilerin hepsinde ders asamasi kabul ediliyordu..Bunda da öyle mi olur[
öğrenciliğiniz devam ediyorsa başvurabilirsiniz. ders veya tez aşaması önemli değil.
Degerli arkadaslar 2019 kadrolari ne zaman dagiilir universitelere ?
Kendi sorumu cevaplayayım da faydalanmak isteyen merak eden olursa
Bugün YÖK'ü aradım ve bu konu üzerine soru sordum. Artık YÖK kadro dağıtmıyor her yıl başında. Üniversiteler norm kadroları dahilinde istedikleri zaman ilanlara çıkabilirler denildi.