ogulhero06
Öğrenci
HAHAAHAHA ben de aynı noktaya değinecektim, hiçbir personel değil demek arkadaş Ya nedir bu forumun oğul....'lardan çektiği [MENTION=98156]tumua[/MENTION] hocam
sevgili zekalarını fazla kullanmamaya özen gösteren arkadaşlar, mesele duyum olması ve bunun belirtilmesi açıklamada ve demişizki inş böyle birşey sadece duyumdur. Bakın ne kadar farklı bir bakış açısıyla belki tamamlamayanlar için söylenmiştir. Yöke gidenlerden bahsediyorsunuz çokmu zor geri göndermesi Yökün onları. Sitelerde ilan edilecek denmiş ilan edip hiç bir işlem yapmazlarsa ne yapacağız. bizler diyoruz böyle bir şey yüzde 1 ihtimal dahilinde bile olsa bir hoca bunu söylediyse amacı gayesi nedir önceden birilerinin, belki bir yerlerin dikkati çekilir diye paylaşıyoruz ama dünkü yeni yetmeler okumadan ahkam kesiyorlar. aferin devam edin aynı anlayışa. umarım bizler yanılırız.
- - - Güncellendi - - -
Bakınız birincisi fakültelerde klinik ve laboratuvar uygulamaları hariç Öğretim Görevlisi planlaması yapılamaz ilgili madde:
(6) Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen ders verecek öğretim üyesi temininde güçlük çekilen özellikli alanlar ile sağlık programlarındaki klinik ve laboratuvar uygulamaları veya mühendislik laboratuvar uygulamalarında ihtiyaç duyulanlar hariç olmak üzere, fakültelerde öğretim görevlisi kadro planlaması yapılamaz.
Sizin bahsettiğiniz ilan Veteriner Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü için açılmış sanırım bu kadar açıklama yeterlidir.
İkincisi Tezli Yüksek Lisans şartının üzerine tecrübe istenemeyeceğini asıl nereden çıkardığınızı ben anlamadım ayrıca burada öyle konuşulmadı böyle konuşuldu diye ilanlar buna uygun çıkacak şartı yok hiçbir yönetmelikte.
Kızgın olabilirsiniz en az sizin kadar ben de kızgınım, isyan ediyor olabilirsiniz ben de ediyorum ancak bu durum burada ünlem işaretleri ile ne bana ne de başka bir üyeye hesap sorar gibi mesaj yazma hakkını size tanımaz, lütfen mesajlarınızda daha dikkatli olunuz. Burada herkes elinden geldiğince ve nezaket kuralları çerçevesinde sorulan soruları yanıtlamaya yahut sorularına yanıt bulmaya çalışıyor lütfen biraz daha özenli olalım.. Selamlar sevgiler..
Başvurulan bölüm en son hangi alandan öğrenci alımı yaptı ise o alanda ALES puanına sahip olmanız gerekiyor.
Aynı yazım tarzı benimde dikkatimi çekti hocam, hiçbir maddeyi tam okumadan yada yapılan hiçbir açıklamayı tam anlamadan. kaçıncı ahkam kesişi bu arkadaşların. Eğer bu arkadaşlar forumda kullandıkları isimlerinde olduğu gibi gerçekten (Ar-Gör) ise sanırım Norm kadro yönetmeliği elzem ama biz anlayamıyoruz.