nazmi hocam merhabalar,
mevcut yüksek lisansımın kaydını sildirip yeni bir okulda yüksek lisansa kayıt olucam fakat tam anlamıyla bilgi kirliliği yaşıyorum.
sorun şu ki ; mevcut okulumun öğrenci işleri kayıt silme işleminin 2-3 saat süreceğini fakat tecilimin artık bittiğinin askerlik şubesine bildirileceğini ve askerlik şubesinin de bana tecilimin bittiğini bildireceğini söyledi. bu işlemin biraz zaman alacağını da ekledi.
başvurmak istediğim okulun öğrenci işleri ise; benim durumumu anlatmam üzerine kaydımı sildirip askerlik şubesinden de tecilimin iptal olduğuna dair durum belgesini aldıktan sonra gelip kayıt olmam gerektiğini ve bu durumda yeni tecilin olabileceğini söylediler.
şimdi ben bu konuyla ilgili daha önceden size soru sormuştum fakat sıkıntı şu benim kayıt olmak istediğim üniversitenin başvurularının ilanıyla kesin kaydı arasında 1 hafta süre var. bu bir haftalık süre içinde benim o durum belgesini alıp götürmem mümkün olacak gibi gözükmüyor. kayıt olmak istediğim okula durumu izah ederek önce durum belgemi alsam sonra kaydımı sildirip sizin yanınıza gelsem dediğimde bunu da yapabilirsiniz fakat teciliniz uzamaz, tecilinizin iptal edilmesi ve bizim tekrar tecil yapmamız gerekir dediler.
çok karışık olduğunun farkındayım kusura bakmayın ama ne yapmamı önerirsiniz ?
şimdiden teşekkür ediyorum.