ben anlatayım kısaca. Profil özelleştirme ve forum bölümünde olan özelleştirmeler olmak üzere iki bölümde düşünmek gerekiyor. profil resminiz daha büyük boyutlarda ve sadece profilinize tıklandığında görülüyor ama avatarınız forumdada görülüyor kontrol panelinden avatarınızı değiştirirseniz forumda bu resim görülecektirNazmi Bey forum ile ilgilide bir sknti daha var galiba ya da ben yapmayi bilmiyorum sorunum ise kendi profilime girince resim var ama forumda o profil resmini goremiyorum bu konuda yardimci olabilirmisiniz rica etsem...
gayette hos olur..hocam forumda yazışırken gelen cevaplar bazen diğer sayfalarda gezindiğimiz için geç görülüyor. bence forumda yeni bir şey yazıldıığında sesli bir uyaran olsum msn de ki gibi?
öyp puan hesaplama motoru bozulmuş
öyp puan hesaplama motoru bozulmuş
Özel mesaj kutusunda en fazla 50 mesaj kapasitesi arttırılabilirse veya ayrı bir dosya oluşturup içine atmamız sağlanabilirse iyi olur. İyi çalışmalar, Nazmi Hocam.
forumda takılan ve belli bir msj hakkını geçmiş (100 msj sınır) üyelerin Öyp puanı yüzde 5 oranında artırılsın
50 özel mesaj hakkının yükseltilmesini istiyorum, kimseye mesaj yazıp alamaz olduk.
Akademikpersonel adresinin anasayfasindaki linki tiklayinca hata veriyor