Forum Hakkında İstekleriniz Önerileriniz Beklentileriniz

tosbaaa

Öğrenci
merhaba
emeğiniz için minnettarım ve benim gibi olan pek çok kişi oladuğuna eminim. ellerinize sağlık.

benim isteğim öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi ilanlarına öğretim üyesi ilanlarını da eklemeniz yönünde. malum, üniversiteler küçük sitelere ilan verebiliyor ve haberdar olmayıp süreyi kaçırabiliyoruz. ilanları elinden geldiğince yayınlamaya çalışan siteler var diyeceksiniz. ama onlar da bazen kaçırabiliyor. sizin hiç bir ilanı kaçırmadığınızı gördüm. ayrıca müdavimi olan üyeleriniz yavaş yavaş okullarını bitirmeye ve öğretim üyesi kadroları araştırmaya başlamışlardır. ilanlara eklerseniz sevinirim.

bir de öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi ilanlarına tıklayınca "arama" seçeneği çıkıyordu. artık çıkmıyor. eklerseniz sevinirim.

iyi çalışmalar
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Evet, dedikleriniz çok önemli. Öğretim üyesi ilanları resmi gazetede de yayınlanıyor bir ara baktık takip edebilir miyiz diye ama üstünde durmadık. Tekrar bir formül düşünelim :)
 
A

aydın

Guest
Resimdeki gibi konu başlıklarında sayfa numaraları ve son sayfa linkleri artık yok. Eski temada vardı. Son sayfaya atlamak kullanışlı oluyordu. Belki eklenti belki konu gösterim ayarları ile bu şekile yapılsa daha iyi olur.


210yfsx.jpg
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Dediğiniz şekilde sayfa numaraları etkinleştirildi aslında temaya değil de forum sunucusunun yoğunlu nedeni ile kapatmıştık, hem zaten son mesajı yazanın nickinin yanındaki küçük turuncu ok işareti ile son mesaja gidebiliyorsunuz.

2r76ert.jpg


Bakalım sunucu yoğunlaşmazsa sayfa numaraları kalır :)
 

cnc

Öğrenci
Hocam ihtiyaca yönelik olarak site güncellemelere açık olsun yeterli...şuan tam görünür ama ileride eksikleri gelişmelerle açığa çıkar..
 

FerroCarril

Öğrenci
Hocam anasayfada ALES için geri sayım var. Ona bir de KPDS'yi eklerseniz çok iyi olur:eagerness: Siteye girince insanda ders çalışma azmi geliyor. En azından benim için :chuncky:
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Şimdi bakar mısınız? Sizinkini manuel olarak düzelttim, kullanıcı ayarlarınız +3 gtm'de kalmış nedendir anlamadım yoksa forumun saati normal.
 
Son düzenleme:
Üst