Nazmi hocam forumda sehırler ve unıversıteler hakkında bılgısı olan arkdasların bildiklerini paylasabıleceklerı sorularımızı sorabılecegımız bır bolum olma sansı var mı ? Sonucta uzun bır sure yasayacagımız yerlerı tercıh edecegız ve tercıhlerımızı bunları dıkkate alarak yapsak
Elbetteki kurarız. Akşama kurmuş olurum.
Evet kurdum ama ne yazık ki tüm kullanıcılara aynı anda aktifleştirme yapamıyorum çünkü panele ayarları eklememiş coder İsteyenler dediğiniz gibi ayarlardan yapabilir, belki yeni sürümü çıkmıştır biraz kurcalamak gerekiyor..Akşam olmadan kuruldu sanırım.
Aktifleştirmek isteyenler;
1) http://www.akademikpersonel.org/profile.php?do=editoptions
2)
3) Kaydet.
Evet kurdum ama ne yazık ki tüm kullanıcılara aynı anda aktifleştirme yapamıyorum çünkü panele ayarları eklememiş coder İsteyenler dediğiniz gibi ayarlardan yapabilir, belki yeni sürümü çıkmıştır biraz kurcalamak gerekiyor..
ben ayarladım şimdi bırı benım yazdgımı alıntı yapınca bildirim mi gelcek?Evet kurdum ama ne yazık ki tüm kullanıcılara aynı anda aktifleştirme yapamıyorum çünkü panele ayarları eklememiş coder İsteyenler dediğiniz gibi ayarlardan yapabilir, belki yeni sürümü çıkmıştır biraz kurcalamak gerekiyor..
ben ayarladım şimdi bırı benım yazdgımı alıntı yapınca bildirim mi gelcek?
msj olarak geldi ama ingilizce bende diorm ran bana nıye ıngılızce yazmış ta ki here'ı tıklayana kadar güzel oldu sağol ran iyi fikir oldu buDeneyelim.
Hocam tez zamanı biraz zor Türkçeleştirmesi zaten fazla kullanan olmaz bir ara ona da bakarım. Süre sınırını ben kaldırdım, şu anda forumun altyapısı bunun gibi 5 tane daha forumu kaldırabilecek durumdadır sunucu kendimize ait, sadece yılda iki gün olan yoğunluğu kaldırabilmek için en yüksek yapılandırmalardan birini kullanıyoruz. Umarım ilerde sınır koyacak kadar yoğunluk olur ben teşekkür ederim ilginize.Elinize sağlık, geriye Türkçeleştirilmesi kaldı.
PhpMyAdmin'den sorgu ile yapılabilir ama serverı yormaya gerek yok. Zaten herkes kullanırsa, herkese sistem e-mail gönderecek vs. baya yorucu olur. Forumdan duyuru yapılır, dileyenler bu hizmeti kullanır. Tabi siz daha iyi bilirsiniz.
Bu arada, iki forum içi araması arasında belirli bir süre sınırı koyulmamış. Forum içi arama yoğunluğu ne oluyor bilmiyorum ama her zaman için belirli bir süre sınırı olması iyi olacaktır. Tabi ki bunu da siz bilirsiniz artık.
İlginize teşekkürler ve kolay gelsin.
msj olarak geldi ama ingilizce bende diorm ran bana nıye ıngılızce yazmış ta ki here'ı tıklayana kadar güzel oldu sağol ran iyi fikir oldu bu
ya zaten buraya üye olanlar az çok ingilizce biliyordur malum öyp yani adminleri yormayalım nazmi hocam zaten bilgisayar muhendislerine taş çıkarır forumun maşallahı var hiç problem yaşamadık bu zamana kadarİngilizce pratik yapıyorum da Tercüme edilmesi de adminlere kalmış artık.
Hocam tez zamanı biraz zor Türkçeleştirmesi zaten fazla kullanan olmaz bir ara ona da bakarım. Süre sınırını ben kaldırdım, şu anda forumun altyapısı bunun gibi 5 tane daha forumu kaldırabilecek durumdadır sunucu kendimize ait, sadece yılda iki gün olan yoğunluğu kaldırabilmek için en yüksek yapılandırmalardan birini kullanıyoruz. Umarım ilerde sınır koyacak kadar yoğunluk olur ben teşekkür ederim ilginize.
ya hocam şöle bir şey olsa negatif değerlendirme butonu gibi
3 tane negatif alanı da siz değerlendirseniz
Mesajları düzenleme seçeneği tekrar gelse iyi olur. Bazen küçük hatalarla konular açıyoruz/mesajlar yazıyoruz, lakin düzeltemiyoruz. Hoş durmuyor.