Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar ODTÜ de asistan olmuşlardı aynı zamanda bende tübitak güvenlik soruşturması için evrak vermiştim aynı vakitte bitmişti

Hocam sizin kurum ve arkadaşlarınız için odtü evrakları ne zaman göndermiştir ya da emniyete ne zaman ulaşmıştır bilginiz var mı?

emreeyldz

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Kasım-Aralık civarı belgelerini veren ve ikametgahı Ankara olanlar var mı aranızda. Ankara'da sonuçlananlar varsa ne kadar devam etti süreç?

Ben varım hocam ancak benimki ocak 5 gibi filandı. Hala bekliyorum. Bir de merak ettiğim şeylerden biri; ben Niğde'yi kazandım ama evraklarım Niğde emniyetinde değilmiş. Ankara'yı aradım, güvenlik soruşturmalarını burası yönetiyor dedi ve güvenlik birimine bağladı. Evraklarımı sormak için aramıştım. Güvenlik birimi de bir numara verdi oradan öğrenin dedi. Orayı da arıyorum ama hep meşgül. Bugda kaldım. Ne kadar sıkıntılı ve sinir bozucu bir süreçtir bu. Hayat düzenimiz alt üst oluyor.

A

Akademik Forum

Guest
Ben varım hocam ancak benimki ocak 5 gibi filandı. Hala bekliyorum. Bir de merak ettiğim şeylerden biri; ben Niğde'yi kazandım ama evraklarım Niğde emniyetinde değilmiş. Ankara'yı aradım, güvenlik soruşturmalarını burası yönetiyor dedi ve güvenlik birimine bağladı. Evraklarımı sormak için aramıştım. Güvenlik birimi de bir numara verdi oradan öğrenin dedi. Orayı da arıyorum ama hep meşgül. Bugda kaldım. Ne kadar sıkıntılı ve sinir bozucu bir süreçtir bu. Hayat düzenimiz alt üst oluyor.

Hocam telefonları açmıyoruz demişlerdi bıkmışlar çok yoğunlar. Soruşturma formunda adrese ankara yazdıysanız ondan ankarada yapılıyordur. Kazanılan yer değil oturulan yerde yapılıyor.

A

Akademik Forum

Guest
iyi geceler arkadaşlar ben de evraklarımı 9 aralık da üniversiteye verdim, üniversiteden çıkış 12 Aralık güvenlik soruşturmasının bitip üniversiteye ulaşması 2 mart, ikamet istanbul.

A

Akademik Forum

Guest
iyi geceler arkadaşlar ben de evraklarımı 9 aralık da üniversiteye verdim, üniversiteden çıkış 12 Aralık güvenlik soruşturmasının bitip üniversiteye ulaşması 2 mart, ikamet istanbul.

Hayırlı olsun öncelikle. Soruşturması İstanbul'da yapılanlar için aşağı yukarı bir fikir oluşmuş oldu. Sizinki 83 gün sürmüş, Kadıköy'deki bir arkadaş en son 91. gündeydi, bekliyordu. Sizin adresinizde belirttiğiniz ilçe hangisiydi acaba?

A

Akademik Forum

Guest
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Bende İstanbuldayım evraklarımı 7 Aralıkta verdim ve bekliyorum emniyete ulaşma tarihi 16 ocak.

A

Akademik Forum

Guest
sonuç açıklanma 18 ocak, soruşturma bitme tarihi 27 şubat, ünive ulaşma 3 mart ikamet niğde, kazandığım univ pamukkale, soruşturma 20 gün içinde sonuçlandı,şuan bir ünivde ögretim görevlisiyim, muvafakat alamadım, istifa süreci nasıl olcak bilen var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Bu yazdığınız günler evrak teslim tairhinden itibaren mi yoksa emniyete ylaşma tarihinden itibaren mi?

A

Akademik Forum

Guest
Benimde istanbul. Bugun tam 97 gun oldu diger arkadaş gibi. Valiligi arayip sordugumda emniyetten bize gelmez evrak tekrardan direk okula gidicek demisti. Sizin bitmis ozaman hocam. Hayırlı olsun

mervepaü

Öğrenci
67. Gün. Evrak teslim 29 Aralık, İkametgah İstanbul'da, Üniversite de İstanbul'da. Yalnız eve polis gelmedi, sadece telefonla aradılar.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar nisanlimin evrakları çarşamba günü emniyetten üniversiteye gönderilmiş üniversite ne kadar süre içinde dönüş yapar açıklanan arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bilgilendirebilir mi