Evet herhangi bir şekilde ilişik kesilirse çalıştığınız süre kadar senet miktarı sizden isteniyor.
- - - Güncellendi - - -
Yök Davası Kişiler
1.Nazmi Hocam
2.hamza hoca
3.edimvar
4.chimeneyes
5.sfagnum
6.csaltundag
7.ezgideniz
8.kuazimodo
9.kupeli_
10.nihonsei
11.mehmet arslan
12.cengah
13.sgokalp81
14.ahmetaydemir
15.ByMeMo
16.pharm
17.arslanmath
18.Mr December
19.Göktürk
20.dilara
21.tikocam
22.serden
23.iskender84
24.Rıfat
25.MERCAN_BABA
26.rfedai
27.fink
28.tanerk
29.ibulut
Arkadaşlar burada ismi olan hocalarımızdan bazıları yatırmış bazıları yatırmamış. Lütfen rica ediyorum eğer ücret konusunda tereddütü olan varsa ismini eklemeyeyim. Şu anda 1800 tl olmuş. Listeye göre daha 11 kişi ücret vermemiş. Bu tablo gönüllülük esasına göre oluşturuluyor ben kimseyi zorlamıyorum ayrıca bu dava herkesin faydasına ben hala anlamış değilim neden bu kadar yavaş hareket ediyoruz.
Yatırmayın arkadaş vermeyin 100 lirayı. İnşallah ödersiniz o senetleri de fitil fitil gelir burnunuzdan ananızdan emdiğiniz süt. Hatta umarım ödeyemezsiniz de kefillerden çıkar acısı... Kaos yaşarsınız. Ömür boyu çalışırsınız ödemek için.
Toplumun aydın kesimine bak aydın kesimine.... Devlet pranga vuruyor 35lilerin ayaklarına, EMİR hoca gibi dava adamları çıkıyor insanlara faydalı olmak,bu prangaları kırmak için özveriyle çalışıyor, araştırıyor ama bazı 35.maddeliler için NATO KAFA NATO MERMER.
35. Maddelilere karşı bakış açım değişti bu olay yüzünden. Çok fena önyargı besledim içimde. Duymamaları, bilmemeleri mümkün değil. Akademikpersonel gibi kaç tane forum var? Sosyal platformda da paylaşıldı bu konu defalarca, beğeniler ve yorumlar yapıldı. Ağızdan ağıza da yayıldı böyle bir olay olduğu... Sonuç : katılım sadece 18 kişi
Son düzenleme: