35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri

A

Akademik Forum

Guest
Vay anasını ya ne biçim iştir. Gerçekten moralim çok bozuldu. Ümitler boşa gitti. Nasıl bir zihniyetin içinde kaldık böyle ya.

renasedat

Öğrenci
Bence bu işe bir avukat yorumu lazım. Neye dayanarak red kararı verilmiş? Bir üst mahkemeye götürmek için davayı ne yapabiliriz gibi.

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Hocalarım merhaba. Dava çok önemli bir dava. Burada sadece yürütme durdurma reddedilmiş başka bir olay yok. Bu da normal sayılır sonuçta basit bir dava görülmüyor herkesi etkileyen bir dava bu. Esastan karar verilmesini bekleyeceğiz ne olacağı belli değil. Hem bütün hukuki yolları tüketeceğiz gerekirse. Elimizden ne gelirse onu yapacağız.

chimeneyes

Öğrenci
Kıymetli Hocalarım ve Arkadaşlarım,

Eğitim fakültelerinin kapatılması gibi bir durum söz konusu malumunuz kapatılması durumunda bu fakültelerde görev yapmak üzere öyp yada 35. madde ile eğitim görev görevlendirilmiş ben ve benim gibi arkadaşlarımızın durumu nasıl seyreder sizce?

diferansiyel

Öğrenci
Eğitim fakülteleri kapatılmayacak hocam adı değişecek sadece. Ki bunu bile yapabilmeleri epey zaman alır, o zamana kadar kalırlarsa tabi. Diyeceğim rahat olun.

diogenes

Öğrenci
Konuyla ilgisi olmayan mesajları buraya yazmanın ne manası var? Buradaki tartışmanın başlığı : 35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri değil mi? Eğitim Fakültelerinin kapatılmasının bu konuyla ne ilgisi var ?

finduilas

Profesör
Konuyla ilgisi olmayan mesajları buraya yazmanın ne manası var? Buradaki tartışmanın başlığı : 35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri değil mi? Eğitim Fakültelerinin kapatılmasının bu konuyla ne ilgisi var ?
Egitim fakultelerine donecek arastirma gorevlilerine ne olacagi merak ediliyor, gayet de 35. madde ile ilgili bir konu. O kisiler nereye donecek? Senetleri ne olacak?

Sent from my SM-N920T using Tapatalk

cengah

Öğrenci
Hocam bunu ayrı bir konuda sorabilirsin. Bu ilgili dava ve takibi ile alakalı bir başlık. 35. madde ile alakalı çok başlık var. Ekstra bir başlık açın lütfen. Bu linki sadece dava süreci ile alakalı olarak takip edenler. Sizin sorunuzun ayrı bir başlıkta değerlendirilmesi daha doğru olur.

diogenes

Öğrenci
Egitim fakultelerine donecek arastirma gorevlilerine ne olacagi merak ediliyor, gayet de 35. madde ile ilgili bir konu. O kisiler nereye donecek? Senetleri ne olacak?

Sent from my SM-N920T using Tapatalk

Daha da bir şey demiyorum. Gerçekten okuduğunu anlamaktan imtina eden, bir forumda nasıl başlık açılır; hangi konunun, hangi başlıkta olabile-ceğinden bihaber akademisyen adaylarının olduğu ülkede müstehak bence herkese bu senetler.

uzunbiri

Öğrenci
Bu başlığı 1. sayfasından beri nerdeyse kelimesi kelimesine okudum (mahkeme kararları çok uzundu onları özet geçtim). ÖYP ile ilgili dert yanmaktansa Emir hocamız gibi elimizi bir şekilde taşın altına koymalıyız. Bu davayla ilgili yaşadıklarınızı ve para toplama sürecini de heyecanla okudum, helal olsun hepinize, inşallah davanın devamı da olumlu sonuçlanır ve hepimiz özgürce akademisyen olmaya çalışırız.

birtatlihuzur

Öğrenci
Arkadaşlar son çıkan vergi affından Oyp'den istifa edenlerin faydalanma şansı var mı? Kamu borçlarının da yapılandırılması söz konusu diyor ama tam anlamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?