A
Akademik Forum
Guest
Vay anasını ya ne biçim iştir. Gerçekten moralim çok bozuldu. Ümitler boşa gitti. Nasıl bir zihniyetin içinde kaldık böyle ya.
Bütün hukuk yollarını tüketmeden umutsuzluğa kapılmayalım bence.
Kıymetli Hocalarım ve Arkadaşlarım,
Eğitim fakültelerinin kapatılması gibi bir durum söz konusu malumunuz kapatılması durumunda bu fakültelerde görev yapmak üzere öyp yada 35. madde ile eğitim görev görevlendirilmiş ben ve benim gibi arkadaşlarımızın durumu nasıl seyreder sizce?
Kapatilacak hocam, onumuzdeki tercihlerde egitim fakultelerine kontenjan verilmeyecekmis.Eğitim fakülteleri kapatılmayacak hocam adı değişecek sadece. Ki bunu bile yapabilmeleri epey zaman alır, o zamana kadar kalırlarsa tabi. Diyeceğim rahat olun.
Egitim fakultelerine donecek arastirma gorevlilerine ne olacagi merak ediliyor, gayet de 35. madde ile ilgili bir konu. O kisiler nereye donecek? Senetleri ne olacak?Konuyla ilgisi olmayan mesajları buraya yazmanın ne manası var? Buradaki tartışmanın başlığı : 35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri değil mi? Eğitim Fakültelerinin kapatılmasının bu konuyla ne ilgisi var ?
Egitim fakultelerine donecek arastirma gorevlilerine ne olacagi merak ediliyor, gayet de 35. madde ile ilgili bir konu. O kisiler nereye donecek? Senetleri ne olacak?
Sent from my SM-N920T using Tapatalk
Egitim fakultelerine donecek arastirma gorevlilerine ne olacagi merak ediliyor, gayet de 35. madde ile ilgili bir konu. O kisiler nereye donecek? Senetleri ne olacak?
Sent from my SM-N920T using Tapatalk