Arkadaşlar Merhaba,
ben de aynı şeyi düşünüyorum. hatta ben yardımcı doçent kadromu bir buçuk yıl önce almama rağmen bu yasa çerçevesince idari mahkemeye başvurarak zorunlu hizmetimin kaldırılmasını isteyebilir miyim acaba diye geceleri uykularım kaçıyor. ben zorunlu hizmetimi iptal edip taşradan kaçmak isteyen bir akademisyenim. Düşündüğüm ve söylediğim şeyler çok mu saçma, ne dersiniz? yani zorunlu hizmetler iptal olduysa benim günahım ne bir buçuk yıl önce mezun olup kadro almış olmak mı? benimkini de kaldırsınlar desek sizce mahkemeler ne der? Buradan ilerleyebilir miyiz? Bu konuyu konuşalım da harekete geçelim, ben bunun üzerinden kafam netleşirse dava açmaya hazırım
- - - Güncellendi - - -
buralardan yetkili bir avukat geçse de bizi bilgilendirse ya, herkes bu konuyu merak ediyor, kurtulalım hazır ağızlarından çıkmışken bu senetlerden, özgürlük ne kadar önemli bir şeymiş. Benim durumum da ayrıca özel durumlar var. buradan bir yere ayrılamayacağım için özellikle mobbinge maruz kalıyorum. alanım olmayan bir bölüme yerleştirdiler, haftada 25 saat alanım dışı da derslere vermekle yükümlü kılındım, 4 gün gece 10a kadar derse giriyorum üstüne 8-5 mesai istiyorlar, gerçekten delirmek üzereyim, geldiğimden beri ders yükünden tek bir makale için kalem oynatamadım, 21 yaşındaydım bu anlaşmayı imzaladığımda elim kopsaydı diyorum, burnumdan getirdiler. Biri bize yardım etsin..