Ben yanlış yazmışım hocam. Günlerdir bu konuyla ilgili o kadar çok araştırma yaptım ki... Ben ÖYP 'li değilim.33a kadromla 9 ay önce ben de doktora rogramım için başka bir üniversiteye görevlendirildim. Şimdi istifa edip yurtdışına gitmeyi düşünüyorum. İmzaladığım senet 300.000tl . Bu senetlerde yazan rakamları neye göre hesaplıyorlar inanın anlamış deģilim
Herkese farkli bir fiyat imzalatıyorlar. Coğu şey gibi bu da adaletsizlik. Muvafakat durumunu da araştırdım ancak bebeğimiz olduğu için eşim çalışmıyor. Tek isteğim istifa edip senedi ödememek. Tüm yök'le ilişigimin kesilmesi dahi sorun değil. Bir kaç avukat arkadaşım konuyla ilgili araştırma yapıyor. Sizlerin de öğrendiģiniz bir bilgi olursa paylasırsanız sevinirim.
Ben yanlış yazmışım hocam. Günlerdir bu konuyla ilgili o kadar çok araştırma yaptım ki... Ben ÖYP 'li değilim.33a kadromla 9 ay önce ben de doktora rogramım için başka bir üniversiteye görevlendirildim. Şimdi istifa edip yurtdışına gitmeyi düşünüyorum. İmzaladığım senet 300.000tl . Bu senetlerde yazan rakamları neye göre hesaplıyorlar inanın anlamış deģilim
Herkese farkli bir fiyat imzalatıyorlar. Coğu şey gibi bu da adaletsizlik. Muvafakat durumunu da araştırdım ancak bebeğimiz olduğu için eşim çalışmıyor. Tek isteğim istifa edip senedi ödememek. Tüm yök'le ilişigimin kesilmesi dahi sorun değil. Bir kaç avukat arkadaşım konuyla ilgili araştırma yapıyor. Sizlerin de öğrendiģiniz bir bilgi olursa paylasırsanız sevinirim.
Umarım en yakın zamanda bu konuyla ilgili sağlam bir düzenleme yapılır, zira çok mağdur var. Bir de ben şöyle bir açık buldum ki bu baya baya adaletsizlik. Bazı araştırma görevlileri 39. Maddeyle görevlendiriliyorlar. Maaşları yatiyor, derse girmiyorlar, mesai yapmıyorlar, görevlendirme süresini sınırsız uzatabiliyorlar fakat senet imzalamıyorlar. Ama biz aldığımız maaşın karşılığını mesai yaparak hatta çoğu zaman derslere dahi girerek fazlasıyla ödüyoruz. Bizim eğitimimiz devam ederken tüm masraflarımızı kendi cebimizden karşılamaya devam ediyoruz. Yani devlet bize ekstra bir para da vermiyor. Öyleyse bu neyin senedi? Bu nasıl bir adaletsizlik? Etrafımdaki asistan ve öğretim üyesi arkadaşlarımın bazıları "dayı" vasıtasıyla işlerini güzelce hallediyor, zorunlu görevleri dahi iptal oluyor. Bizler de böyle kara kara düşünüyoruz işte...
Hocam isin başında sartlar boyle degildi. Biliyorsunuz pek cok hakkımız gasp edildi. Son khk ile senedi bir nebze katlanilabilir kılan 33a kadromuz da elimizden alındı. Yani isin başında her seyi biliyorduk zaten demek tum oyplilere haksızlıktır. Kimse kusura bakmasin bu yazdığınız dogru degil.Durum üzücü ama hepimiz işin başında bunları biliyorduk ve bile bile kabul ettik maalesef :/
Hocam isin başında sartlar boyle degildi. Biliyorsunuz pek cok hakkımız gasp edildi. Son khk ile senedi bir nebze katlanilabilir kılan 33a kadromuz da elimizden alındı. Yani isin başında her seyi biliyorduk zaten demek tum oyplilere haksızlıktır. Kimse kusura bakmasin bu yazdığınız dogru degil.
Arkadaşlar ben şimdi üye oldum. Eski mesajlara göz gezdirdim ve 2015 yılında avukat ücretlerini toplayıp bir dava açmak istediğinizi gördum. Sanırım dava aćılmış. Dava ne zama açıldı ve gidişatı ne durumda bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi? Emir hocaya özel mesaj atmaya calıştım ama yapamadım. Maddi manevi ben de yardımcı olmak istiyorum.
Merhaba,
1 Eylülden önce doktoradan mezun oldum, 1.5 ay önce de kadromun olduğu üniversiteye dönüş yaptım. Burada yrd.doç. kadrosu verilmedi, yakın bir zamanda da verilecek gibi gözükmüyor. Başka bir yerde kadro bulup istifa etsem senedi ödetirler mi?
Hocam merhaba 33/a kapsamına geçirdiler mi yoksa halen 50/d olarak mı görev yapıyorsunuz. 33/a verdilerse senetler geçerli oluyor.