goldfalcon
Öğrenci
hocam zorunlu geçirilmeyenlerede verilen sözler tutulmadı ki?adamlara hiç zorluk çıkarmayacaz diyip geçirdikten sonra her türlü zorluğu çıkardılar.
Hocam her şeyi göze alıp istifa durumunda başka bir üniversitede görev yapma hakkımız oluyor mu?
Daha önce zorunlu hizmeti yerine getirmeden istifa edenler hiç bir üniversitede görev alamaz gibi bir şeyler okumuştum.
Son durum nedir acaba?
Hocam eş durumunu sağladığımızda da geçiş yapamıyoruz? Çünkü doktora bitmedi zorunlu hizmet başlamadı.
Öyle mi?
Ee idam gelsin, idam etsinler bizi. Hepimiz kurtulalım.
Pişmanım, bir şekilde özgürlüğümüzü istiyorum. En temel hakkım.
Bunun için neden hiç birimiz bir şey yapmıyor? Yapamıyoruz.
Şu an 35. maddeyle istanbul üniversitesine görevlendirilmiş bulunuyorum. Doktoramın bitmesine yaklaşık 2 yıl kaldı. Öyp' li değilim ve eski üni. kurulum aşamasında olduğu için 2 yıl boyunca ne hasta baktım ne de alanımda eğitim aldım. Ben de bu arada istanbul üni. de doktora mülakatına girdim ve kazandım. Eski üniversitem de beni görevlendirmek zorunda kaldı. Tabi ki senedi imzaladım ve şu an doktorayı bitirme dönemim yaklaştı. Ben hem iki sene belirsizlik içinde bekledim hem doktora eğitimimden bu süre düşmedi hem de tazminat ödemek mi zorunda kalacağım dönmek istemezsem. Hadi diyelim ki istifa edip ödedim yök' ün herhangi bir kurumunda akademik kariyer yapamayacak mıyım? o zaman neden doktora yaptım? Aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar
Bende 50 d mağduriyetinin kaldırılmasından sonra üniversitenin 33a kadrosuna geçiş için dilekçe verdim fakat şu an farklı bir üniversite de 35. Madde ile doktorami devam ettirmekteyim. Ben dilekçe vermeden önce kadromun bulunduğu kurumda doktora yoktu fakat ben dilekçe verdikten sonra doktora açıldı. Alanım gereği laboratuvar çalışmaları yürütmem gerekiyor ve ayrıca da kadromun bulunduğu üniversitede tezim için gerekli olan en temel cihaz eksik bu durumda beni tekrar 35. Madde ile görevlendirirler mi, bunu istememeleri durumunda ne yapabilirim
Merhaba,
Mayıs 2018 tarihinde çıkan meclis kararı ile dilekçe verip 33 e geçenlerin zorunlu hizmet durumları ile ilgili Dicle ve Çankırı Karatekin Üniversiteleri bu araştırma görevlilerine zorunlu hizmetiniz yoktur demiş. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Hocam yazılı cevapta bu dediğiniz yazıyor muymuş yoksa sözlü bir cevap mıymış?