35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri

sfagnum

Öğrenci
hadi asistan arkadaşlar... bir ösym sınavını da geleceğimiz adına harcamış olalım:)

davamızı bir an evvel açabilmek umuduyla ^.^

Son düzenleme:

sfagnum

Öğrenci
su ana kadar kaç kişi olduk hocam

başlığı güncel tutalım ki göz önünde bulunsun...

35 li olup da dava sürecinden bihaber olmayan bi çok asistan var diye düşünüyorum

mevcut katılımcı sayısını gördükten sonra

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
su ana kadar kaç kişi olduk hocam

başlığı güncel tutalım ki göz önünde bulunsun...

35 li olup da dava sürecinden bihaber olmayan bi çok asistan var diye düşünüyorum

mevcut katılımcı sayısını gördükten sonra

Şu an için 9 kişiyiz hocam maalesef katılım sayısı çok az ama bu dava açılacak bir şekilde.

- - - Güncellendi - - -

Yök davası-senet iptali kişiler

1.nazmi hocam
2.hamza hoca
3.edimvar
4.chimeneyes
5.sfagnum
6.csaltundag
7.ezgideniz
8.kuazimodo
9.kupeli_
10.nihonsei

10 kişi olduk.

sfagnum

Öğrenci
emir hocam durumlar ne alemde

mevcut tabloya gore dava ne zaman acılacak hocam

özellikle buradan yazıorum ki başlık güncel kalsın :)

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Destek olan Hocalarım çok teşekkür ederim. Ben de bu süreçte 35. madde davaları ve senetler hakkında çok araştırma yaptım avukatı da bilgilendirdim kendisi de bu konulara hakim ve danıştayda çok dava kazanmış birisi. İnşallah bu açacağımız davadan da iyi bir sonuç alacağız. Her halukarda bu davayı açacağım bu konuda hiçbir şeyi esirgemeyeceğim. Ben de inanmasam zaten bu dava işine girişmezdim.

ezgideniz

Öğrenci
Öyp deki senet olayının iptali için mi bu dava ?

:D bir sayfacık geriye gidebilirseniz emir hoca'nın şu açıklayıcı yazısını görmeniz işten bile değil:

"Arkadaşlar açacağımız dava 35. madde kapsamında senet imzalayan herkesi ilgilendiriyor. Yani senetleri içeren yönetmeliğin iptali konusuyla dava açılacak ve böylece senetler de hükümsüz hale gelecek. Burada davaya katkıda bulunmak isteyen kim varsa bana yazabilir. Böyle bir dava için kişi başı 100 tl istedik. Toplamda 50 kişi verince bitecek. Şu anda 7 hocamız vereceğini söyledi bir kısmı da gönderdi. Ben bu hocalarımızı güncel olarak burada paylaşacağım. Göndermek isteyen hocalarımın bana özel mesaj göndermeleri yeterlidir ben kendilerine hesap numarasını veriyorum."

sfagnum

Öğrenci
umut... güzel hissettiren bir sözcük

hope is a good thing maybe the best of things and no good thing ever dies...

en sevdiğim film "shawshank redemption" dan bir replik paylaşmak istedim ^.^

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar buraya 2 aydır yazdığım halde bu derece ilgilenilmesi şaşırttı beni. Hayırlısı olsun ben avukatla görüştüm fakat sadece 8 kişi para göndermiş, Pazartesi'ye kadar 50 kişiye ulaşamazsak pazartesi öğleden sonra 4 de paraları iade edecek. Hayırlı akşamlar herkese.

chimeneyes

Öğrenci
Arkadaşlar lütfen bu hepimiz için önemli!!! biz maaşımızı yaptığımız iş karşılığında alıyor yan gelip yatmıyoruz!!!

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar buraya 2 aydır yazdığım halde bu derece ilgilenilmesi şaşırttı beni. Hayırlısı olsun ben avukatla görüştüm fakat sadece 8 kişi para göndermiş, Pazartesi'ye kadar 50 kişiye ulaşamazsak pazartesi öğleden sonra 4 de paraları iade edecek. Hayırlı akşamlar herkese.

Çok acı Hocam durumun böyle olması.... Hep başkaları bizim için bir şeyler yapsın diye bekliyoruz... Hadi biz yapalım dediğimizde kimseyi bulamıyoruz... gerçekten çok acı...

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar lütfen bu hepimiz için önemli!!! biz maaşımızı yaptığımız iş karşılığında alıyor yan gelip yatmıyoruz!!!

- - - Güncellendi - - -

Çok acı Hocam durumun böyle olması.... Hep başkaları bizim için bir şeyler yapsın diye bekliyoruz... Hadi biz yapalım dediğimizde kimseyi bulamıyoruz... gerçekten çok acı...

Yapacak bir şey yok Hocam ben 2 aydır yazıyorum daha çok şey söylerim ama buradaki insanlar akademisyen durum kendini anlatıyor. Hayırlısı olsun.

ezgideniz

Öğrenci
Hoca arkadaşlarım, şu foruma, "dava açıyoruz" diye bir başlık niçin açılmıyor?

- - - Güncellendi - - -

Hoca arkadaşlarım, şu foruma, "dava açıyoruz" diye bir başlık niçin açılmıyor?

Ben açarsam fazla sahiplenmiş gibi olurum sanırım. Resmi olarak bu işle ilgilenecek, direkt muhatap olacak hocalarıma söylüyorum, Emir Hocam?