Ben olaya farkli bir acidan bakmak istiyorum musaadenizle. Senet imzalamak da zorunlu hizmet de zoruma gitmiyor ama gece-gunduz calisarak aldigim maasin ipotek altina alinmasi cok zoruma gidiyor. Ya MEB bursu gibi bir sistem getirsinler yurticinde de yada maas kismini senetten cikartsinlar...
ben de acıkcası bundan sonra senete dair atılması gereken adımın bu yönde olması gerektiğini düşünüyorum... hem burslu muamelesi görüyoruz, hem de üniversitede çalıştırılıyoruz...
sakatlık burada zaten... yoksa hepimiz bilerek ve isteyerek zorunlu görevimizi icra etmek üzere imza atıyoruz...ben bu konuda kendi adıma herhangi bir sıkıntı görmüyorum... mademki amaç öğretim üyesi yetiştirmek...o halde programı bilerek ve geleceğimizi buna göre düşünerek adım atmalıyız...
ben 2010 yılında da atanırdım ama söz konusu ilde yapamam dedim ve sonraki yılın kadrolarını bekledim ve atandım... ben secmeyınce bı baskası sectı ve sımdı o oraya gıtmeye hak kazandı... demekkı yapabılecegıne ınandı... ınanmıyorsa secmeyecek...
ben bır yıl bekleyerek hata mı ettım yanı... kesınlıkle hayır... sıstem bellıdır kurallar bellıdır...
burada tek bır husus vardır..yukarıda arkadasımın dedıgı gıbı...farklı muameleye tabıı tutulmam...zoruma gıdıyor arkadaşşş... adalet bunun neresınde