35. Maddeyle gorevlendirmem çıkmak uzere, yani senet imzalamak uzereyim ama senet imzalayacagim icin cok tedirgin ve rahatsizim, henüz 35li olamayan biri olarak katılabilir miyim, durumunuz beni de kapsar mi?
hocam ben de destek vermek istiyorum .Bana ne yapacağımı özelden mesaj atabilirmisiniz ?
- - - Güncellendi - - -
herkes çevresindeki öyplilere bildirsin bu durumu. Yarın bu hepimiz için gerekecek. bizim zamanımıza kadar düzelir bu durum, ben katılmasam da olur demeyin arkadaşlar. eğer bu girişimi şimdi yapmazsak bu hep böyle sürecek ve herkesin aklının köşesinde her zaman senet olacak.
Bu işin bir parçası olduğunu yarın gururla söyleriz....
emir hocam sadece öypliler için mi bu? çünkü 35. maddeyle görevlendirmelerde boş senet imzalama da duydum
Hocam bu sadece ÖYP'liler için değil. 35. madde kapsamında senet imzalayan tüm öğretim elemanlarını ilgilendiriyor. Sizin dediğiniz genelde üniversitelerin insiyatifinde olan olaylar hocam. İstisna durumlar olabiliyor.
hocam etrafımda bunu söylerim ilgilenenler olursa ne ala.Yüzlerce milyarlık senetlerle insanın hayatı zindan olacağına 100 lira verip umutlu olmak ve savaşmak daha iyi...
hocam bu olayı forumda pek duyuramıyoruz. facebook öyp sayfasından kim sorumluysa ona mesaj atıp sayfada paylaşmalıyız.
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için sizi de listeye ekliyorum. Sağolun..
Yök Davası Kişiler
1.nazmi hocam
2.hamza hoca
3.edimvar
4.chimeneyes
5.sfagnum
6.csaltundag
7.ezgideniz
8.kuazimodo
9.kupeli_
10.nihonsei
11.mehmet arslan
12.cengah
13.sgokalp81
14.ahmetaydemir
Hocalarım 14 kişi olduk güzel gidiyoruz
Hocam ben son öyp alımlarında atandım henuz senet olayları filan yok. Benim yapabileceğim bir şey var mıdır?
35.madde senet iptali, peki zorunlu görevlendirilmekten kurtulmamızında önünü açar mı, hiç istemediğim bir yerde sırf işimi kaybetmemek için çalışmak istemiyorum, zaten sınırlı kontenjan verdikleİn için mecbur lisansüstüne başladım, teze geçsem de bir yerde öZel öğrenci olabilsem diye bakıyorum, bana faydası olmayacak şeyi niye diretiyorlar