Bugün yapılan yök toplantısı son bir şans idi suçsuz vakıf akademisyenleri için bir kamuoyu yaratabilmek adına
hiçbirşey çıkmadı..çıkmazda artık..artık herşey bitti maalesef
birkaç yıl evde oturacağız bekleyeceğiz ortalık sakinleşmesini..15 vakıf üniv'den khk ile işten çıkarılmış bir akademisyeni hiç kimse almaz
kimse kendini riske atmaz. Başvurun olsa bile bir bahane bulur ve yok der. Günlerdir chp ve mhp milletvekilleri acaba güçlü bir kamuoyu yaratır belki derdimizi anlatır diye bekledik. Ama birşey çıkmadı. ödemelerimi , kiramı, kredi taksidimi, çocuğunun okul masrafını, kendi masrafını ..herşeyi bir tarafa bırak nasıl yaşayacağım..bekarım. Başka bir iş deneyimim yok akademisyenlikten başka. Ne yapacağım bilemiyorum
son 1 ay maaşımı alamadım kredi kartları ile idare edeceğim. Görünen minimum 2 dönem daha (8-10 ay) iş yok... Allahım ne suçum vardı diyorum kendi kendime..hem işsiz kaldım, hem parasız kaldım ( tazminat insanlar aç kalmasın diye vardır
bütün dünyada- o hakkımı bile alamadım), üstüne damgalandım.... Oysa abd de doktoram bittiğinde devlet okullarına girmek istedim ama herkes rektör tanıdığı bul diyordu
yok diyordum tanıdığım..o zaman devlet zor diyordu..onlarca scı.ındex yayın yap a grubu b grubu dergiler yayınlansın..ama boş..bomboş..kocaman bir sıfır! Mecburen vakıf okullarına başvuruyorsun..yöksis'e girdiğinizde tüm okulların iş ilanlarını görürsünüz..ve şimdi bu vakıf üniv'de çalıştığım için damgalanıyorum
bu nasıl adalet ya .twitter haberleri, chp mhp toplantıları, olumsuz olunca bir haber çıkmayınca bugün en kötü günümdeyim...