ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

sarimaske

Araştırma Görevlisi
İstanbul için biraz daha bilgi verebilir misiniz? Boğaziçi çok uzak marmara ya da İTÜ yazmayı düşünüyorum. Puan olarak iyi puanım olduğu için kimi yazarsam o gelecek yardım lütfen ?

scary_cerkez

Öğrenci
selam arkadaşlar içinden çıkamıyorum yardım edin. anadolu'da göreve başladım daha düzenimi kurmadım. evim izmir'de ve dokuz eylül-anadolu arasında kararsızım. bi yanım zaten bundan sonra bi ömür burdasın git izmir'de eve de yakın 6 ay tatil gibi olur diyo -ev kuşadasında- bi yanımda burda kal diyo ama o daha az diyo :) sizce hangisi ? teşekkurler

canan_

Öğrenci
Ankara Üniversitesi için oylamalar olumlu, yorumlar olumsuz bu kafamı karıştırdı benim bir de anadolunun eğitimi hakkında yorum yapan hiç yok.

ibrahimakca

Öğrenci
Önemli değil puanınız kaç hocam ve tercih olarak nereleri düşünüyorsunuz anket sonucuna göre mi evinize yakınlığa göre mi tercih yapacaksınız

hocam puanım 83.760 ilk olarak izmir dokuz eylül sonra istanbul boğaziçi ve de ankara odtü diye düşünüyorum. Ankara istanbul 2-3 değişebilir şimdilik ama ilk tercihim dokuz eylül olacak sanırım. tercihlerimde ilk önce tabiki de eğitimin kalitesi ön planda, daha sonra aileye yakınlık vs gibi faktörler hocam :) sizin durumlar nasıl ?

roxane

Öğrenci
arkadaşlar, ben muvafakat aldığım halde kurumdan ayrılışımı henüz yapamadığım için üniversiteye geçemedm.acaba dil eğitimi için tercih yapabilior mym..acilen yardımcı olursanz sewnrm..(okulumda norm fazlası durumunda olduğum için başka okula atandım bu atanma sürecinde.şimdi bakanlık ayrılışı yapamıyor..yeniden yazışma vs olcak)

papirus

Araştırma Görevlisi
9 Eylül'de dil eğitimi alan birisi olarak tavsiye ederim arkadaşlar, ilk tercihiniz olmasa bile ilk üçte yer alabilir, şahsi görüşüm :)

kaç puanla yerleştiniz hocam, yani benim 75,195 le şansım ne deü de merak ediyorum.

- - - Güncellendi - - -

selam arkadaşlar içinden çıkamıyorum yardım edin. anadolu'da göreve başladım daha düzenimi kurmadım. evim izmir'de ve dokuz eylül-anadolu arasında kararsızım. bi yanım zaten bundan sonra bi ömür burdasın git izmir'de eve de yakın 6 ay tatil gibi olur diyo -ev kuşadasında- bi yanımda burda kal diyo ama o daha az diyo :) sizce hangisi ? teşekkurler

kuşadasındaki eve Bucadan geliş gidiş o kadar kolay olabilir mi Hocam?

B

baklava

Guest
bişey sormak istiyorum ben pazartesi göreve başladım beni yöksise bugün umarım bildirecekler dil tercihi yapmamda bir sorun olurmu isimler öncedenmi gidiyor

i.a.

Öğrenci
herkese merhaba. benim PUANIM 73. YERLEŞEMEME GİBİ BİR DURUM OLUYOR MU? sizce bu puanla istanbul olur mu?

Yerleşememe gibi bir durum yok. Seçimlerinizden birisi olmazsa YÖK kafasına göre bir yere gönderir her halükarda. KOntenjanlara bağlı. Puan çok yüksek değil ama İstanbul olmaz demek de doğru değil bence. Belli olmaz.

khanaxay

Öğrenci
dokuz eylül'de lisans öncesi hazırlık okumuştum ve hiç beğenmedim dil eğitimini, bana hiç bir şey katmadı. tabi öyp için verilecek dil eğimi nasıl olur bilemiyorum. izmir olduğu için yazılabilir tabi ama buca'yı pek de izmir'den saymayacak deü'ye gidenler. antalya akdeniz olmazsa çukurova yazacağım.

Uadevadam

Öğrenci
Eğer az çok bir temeliniz varsa hangi üniversiteyi tercih ettiğiniz çok da önemli değil bence. Evinize en yakını en mantıklısı herhalde. Ya da kendi akademik çalışmalarınıza en uygun olan yeri. Ama eğer İngilizce düzeyiniz gerçekten başlangıç seviyesindeyse, küçük şehirlerdeki üniversiteleri araştırmanızı öneririm. Öğrencilerle tek tek ilgilenilen ama adları bu forumlarda fazla geçmeyen okullar var. Bir de bir önceki ÖYP programında yabancı dil eğitimi sürüyor şu anda. İmkanınız varsa istediğiniz okulu ziyaret edip en sağlıklı bilgiyi de alabilirsiniz.

mmrn

Öğrenci
Uludağ üni. kampüsteki öyp koordinatörlüğü de kurs açmadıklarını söyledi :( hangisi doğru yarın belli olacak.

ERMAN

Öğrenci
"ingilizce eitimi= odtü" diyen arkadaşlar var doğru diyorlar belki ama herkes odtü de olamayacak odtüye gidemeyenlerin suçu ne... bu lafım tabiki yetkililere.. madem doğru düzgün bir kurs veremeyeceksiniz o zaman bırakında kendi imkanlarımızla bir kurs belirleyip oraya gidelim... ankara daki dil merkezlerini tercih edecektim sırf okuluma yakın diye ama.... pek gelecek yok gibi