ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152
arkadaşlar yorumlara göre türkiyede boğaziçi ve odtüden başka işe yarayan bir dil eğitimi nin olmadığı anlaşılıyor.peki iyi yerlere giremeyen ne olacak?herkes aynı yorumu yapıyor....

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar yorumlara göre türkiyede boğaziçi ve odtüden başka işe yarayan bir dil eğitimi nin olmadığı anlaşılıyor.peki iyi yerlere giremeyen ne olacak?herkes aynı yorumu yapıyor....

K

katreimatem

Guest

- - - Güncellendi - - -

ekstra kursa gidecek hocam ya da sabah akşam ders çalışıp kendi çabasıyla geçecek :)

roxane

Öğrenci
Üniversiteniz bildirdiyse yapabilirsiniz. Kendilerine sormanız gerekiyor.

tsk ederim nazmi hocam. Şimdi işlem sayfasını açabiliyorum yanlız eğitim durumunda iki sıkıntı ortaya çıkıyor;

1. lisans ı bitirdigim fakülte şimdi yeni kurulan başka bir üni nin bünyesinde eğitim veriyor.acaba bilgilerime yeni üni nin isimyle mi kayıt yapmalym yoksa eskiden baglı oldugu ve diplomamda yer alan üniyi mi yazmalym.ki diplomadaki fakültenin adı sistemde yok..
2. yüksek lisans bilgilerimi kaydedemyrm. çünkü sadece lisans butonu etkin...
nasıl halledebilir bi fikriniz var mı?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Yüksek lisans bilgilerinizi kaydetmenize gerek yok. Mezun olduğunuz okulu yazmanız lazım ama hiç bir önemi de yok dil merkezi ile ilgisi yok bu ekranın fazlalık onlar. Sadece ÖYP puanı doğru olsun yeter gerisi önemsiz.

kalaritanya

Öğrenci
Yüksek lisans bilgilerinizi kaydetmenize gerek yok. Mezun olduğunuz okulu yazmanız lazım ama hiç bir önemi de yok dil merkezi ile ilgisi yok bu ekranın fazlalık onlar. Sadece ÖYP puanı doğru olsun yeter gerisi önemsiz.

Nazmi hocam haklısınız ama roxane hocamla aynı sorunu yaşıyorum. Mezun olduğum fakülte şimdi farklı bir üniversitenin bünyesinde faaliyet gösteriyor. Eğitim bilgileri de düzenleyemiyorum. Bu sorun olmaz mı?

bb35

Öğrenci

- - - Güncellendi - - -

Bende ayni sekilde dusunuyorum, bogazici ya da odtu olmadiktan sonra, konaklama icin bize en uygun yeri yazmak lazim. Bogazici ve odtu nun egitimi tartisilmaz, digeleri icinde gidenler bile farkli yorumlar yapiyor, demekki kendi calismalarina kalmis:)

autum_

Öğrenci
arkadaşlar bi sorum var, yardımcı olursanız sevinirim..

şimdi sizler kazandığınız üniversitede çalıştınız dil kursları başlayan kadar.. peki 25 martta dil kursuna başlamak için çalıştığınız yerden herhangi bir evrak verecekler mi? ayrılış için özel bir işlem yapacakmısınız yoksa direk başlayacakmısınız yazısız..

benimki naklen atama olduğu için hala beklemedeyim de tam olarak bilemiyorum normal şeklilde nasıl işlediğini..

setli

Öğrenci
Yök ile görüşen arkadaş var mi
yada editörlerden bilgisi olan
dil kismindan dolayi kayit yapamiyorum
yök bu durumla ilgili bilgi verdimi
kolay gelsin herkese .............. :)

Selcenn

Öğrenci
Valla KTÜ içinde dekan hoca açar demişti. buradan yabancı diller myo iyiymiş ama kaldık böyle. burda asistanada ihtiyaç var ama, işte öyle

Bana YÖK ten konuştuğum bi kadın ismi yazıyor listede olur büyük ihtimal demişti. Bütün arkadaşlarım kesin açar açar demişti. Danışman hocam geçen sene açtıysa bu sene de açar demişti. Ama söz YÖK ün tabi.. Bir bildiği vardır elbet(!)

Selcenn

Öğrenci
Bundan sonra YÖKle ilgili herhangi bir istatistik,genelleme yapma tahmin yürütme gibi hareketlerde bulunmam.
Akademik hayatım boyunca asla güvenmeyeceğim kurum olarak da aklımın bir köşesine altın harflerle kendisini yazarım.