ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

autum_

Öğrenci
Valla KTÜ içinde dekan hoca açar demişti. buradan yabancı diller myo iyiymiş ama kaldık böyle. burda asistanada ihtiyaç var ama, işte öyle

"madem siz istediniz ÖYP'yi o zaman her türlü zorluğu göze alacaksınız" mantığıyla yaklaşıyorlar bize.. zaten atandığımız yere gideceğiz (uzak bi yere), üstüne dil kursu için başka bi şehre, yarın bi gün doktora alımları başlar bu sefer de artık bilinmedik başka bi şehre.. evimizi sırtımızda taşıyalım artık.. göçebelik..

hocam siz yazı mı alacaksınız üniversitenizden dil kursu için yoksa direk mi başlicaksınız?

canan_

Öğrenci
Not ortalaması olayı düzelmiş mi benim yüzlük sistemdi illa 5likten yazmam gerekiyordu o zamanda hatalı çıkıyordu yüzlük direk girebiliyormuyuz arkadaşlar şu an sisteme giremiyorum da o yüzden soruyorum güvenlik kodu görünmüyor çünkü

K

katreimatem

Guest
evet oldu sonra kendi üniminkini seçtim ..atandığımız yerle ilgili bilgi girmiyoruz sadece mezun olduğumuz yerle ilgili bilgi giriyoruz..

smsk

Öğrenci
Şu anda sistem tamamen düzelmiş durumda arkadaşlar,dil puanımızı kabul ediyor ve donmadan okul tercihi yapabiliyoruz ben de tercih işlemini hallettim.Not sistemi olayında da bir sorun çıkmadı.

Arkadaşlar dil puanım yok yani hiç sınava girmedim ama dil sekmesinde sıfır yada girmedi diye bir seçenek olmadığı için tercih yapamıyorum. varmı önerisi olan.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
eğitim bilgilerımıze mezun oldugumz fakulteyı mı yazıcaz?
Evet
Arkadaşlar dil puanım yok yani hiç sınava girmedim ama dil sekmesinde sıfır yada girmedi diye bir seçenek olmadığı için tercih yapamıyorum. varmı önerisi olan.
Yazılım ile ilgili teknik sorunlarınız için 0312 298 74 43 telefon numarasını arayarak sorununuzu bildirebilirsiniz.
nazmi hocam. yüksek lisans tez dönemindeyim. dil eğitimini ertelemek için ne yapmalıyım. teşekkürler
lisansüstü eğitimle iligli bir erteleme yapamazsınız. Askerlik, hamilelik veya uzun süreli raporla ertelebilirsiniz.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Birşey olmaz diye biliyorum hocam,sonuçta istediğimiz sayıda tercih yapabiliyoruz ben de 4 tercih yaptım.

O 4 tercihten biri gelmezse kendinizi Antalyada bulabilirsiniz unutmayın..

Defalarca yazdığım yazı:

Dil eğitimi zorunlu olduğu için açılan tüm dil merkezlerinden gitmek istediklerinizi sıra ile tercih ediniz. Eğer daha az tercih yaparsanız ve tercihlerinizie yerleştirilemezseniz YÖK sizi bir dil merkezine atayacaktır. Ayrıca normal şartlarda ilk açılan ilk dönem kurslarına başlamanız gerekmektedir sadece hamilelik veya askerlik gibi durumlarda ya da rapor ile beyan edilebilecek durumlarda bir sonraki dönem dil kursuna kadar bekleyebilirsiniz bunun için YÖK ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

faruq

Öğrenci
Arkadaşlar kurumumdan hala muvafakat beklemekteyim bir hafta 10 gün daha sürecek gibi. Bu arada yökün sayfasında tercih kılavuzu bile yok kim tercih yapabilir kim yapamaz muallakta.Benim durumumda olanlar forumda sormuş ancak farklı cevaplar verilmiş. Kesin bilgisi olan var mı? Sidneh hocam, Nazmi hocam cevap verebilirseniz sevinirim.

url

Öğrenci
Slm. Bazı arkadaşlar sisteme girdiklerinde doğum yılı bilgilerinin yanlış yazıldığından bahsetmişler. Ben sisteme girdiğimde doğum yılımla ilgili vs bilgiler çıkmıyor. Sizde doğum yılı vs bilgiler görünüyor mu?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Arkadaşlar kurumumdan hala muvafakat beklemekteyim bir hafta 10 gün daha sürecek gibi. Bu arada yökün sayfasında tercih kılavuzu bile yok kim tercih yapabilir kim yapamaz muallakta.Benim durumumda olanlar forumda sormuş ancak farklı cevaplar verilmiş. Kesin bilgisi olan var mı? Sidneh hocam, Nazmi hocam cevap verebilirseniz sevinirim.

Siz yapın tercihinizi.