ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

jSmNn

Öğrenci
Slm. Bazı arkadaşlar sisteme girdiklerinde doğum yılı bilgilerinin yanlış yazıldığından bahsetmişler. Ben sisteme girdiğimde doğum yılımla ilgili vs bilgiler çıkmıyor. Sizde doğum yılı vs bilgiler görünüyor mu?

Kullanıcı işlemleri kısmından bilgilerim'e baktınız mı hocam?

vldndndr

Öğrenci
kurs başlama tarihi 25 Mart olarak ilan edilmişti ama şu an hiçbir yerde tarih belirtilmiyor. ileri bir tarihe ertelenme durumumu var acaba?

url

Öğrenci
Kullanıcı işlemleri kısmından bilgilerim'e baktınız mı hocam?

Sabah baktığımda sadece ad,soyad ve doğum tarihi kısmında bilgi vardı. Şu an bir bilgi bulunamamaktadır diyor?

- - - Güncellendi - - -

Sabah baktığımda sadece ad,soyad ve doğum tarihi kısmında bilgi vardı. Şu an bir bilgi bulunamamaktadır diyor?

Şimdi tekrar denedim. Yazıyor hocam...

mmrn

Öğrenci
Nazmi Hocam, tercih sonuçları geçmiş senelere ulaşabildiğim ve anlayabildiğim kadarıyla bazı yıllarda tercihlerin bittiği gün, bazı yıllarda 2 gün sonra vs. açıklanmış. açıklanma tarihi benim için çok önemli , bu yüzden soruyorum. ygs de atandığım üni. de görev alacağım ancak şuan memleketimdeyim yakın bir tarihte gideceksem ona göre iptal etmem gerekiyor bugün 4'e kadar. Bir bilginiz var mıdır?

autum_

Öğrenci
tamam teşekkürler.Umarım hala ataması devam edenler de bu 700 küsurlük kontenjan içindeyizdir ve açıkta kalmayız..

ben onu özlük haklarına sordum az önce.. "üniversite atamamı yaptı ama evrakların ulaşması için 1 hafta-10 gün var acaba üniversite beni yöke bildirmişmidir" dedim dil kursu için.. görevli de "eğer sisteme girip tercih yapabilecek durumdaysanız bildirmiştir" dedi.. aksi taktirde sanırım girilmiyordur sisteme..

yzc

Öğrenci
öyp not ortalamam 78.6 ben bu puan ile yerleştim ancak sistem de bilgilerimi girdiğim zaman 60.94 olarak hesapliyor bir hata mi var acabaaaa

merve ç

Öğrenci
öyp not ortalamam 78.6 ben bu puan ile yerleştim ancak sistem de bilgilerimi girdiğim zaman 60.94 olarak hesapliyor bir hata mi var acabaaaa

kusuratları yuvarlıyor ama sızınkı baya altında bır bılgıyı gırmemı veya eksık gırmıs olabılır mısınız. yada ortalamanızı yazarken 4 luk yada 5 lık sıstem secmeyı mı unuttunuz

y20ruk

Öğrenci
arkadaşlar ben de sabah tercihlerimi yapıp onaylamıştım sayfaya tekrar girdiğimde hiçbişey gözükmüyor.. tercihleri tekrar yapıp onaylıyorum başarılı diyor sayfaya tekrar döndüğümde yine hiç birşey yazmıyor