ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

gul_89

Öğrenci
Nazmi hocam butun tercıhlerı yapmamız gerekıyor fakat lısansustu sıstemı gıbı 10 tercıhden sonrasını yapamıyoruz :S

duyguplt

Öğrenci
O 4 tercihten biri gelmezse kendinizi Antalyada bulabilirsiniz unutmayın..

Defalarca yazdığım yazı:

Dil eğitimi zorunlu olduğu için açılan tüm dil merkezlerinden gitmek istediklerinizi sıra ile tercih ediniz. Eğer daha az tercih yaparsanız ve tercihlerinizie yerleştirilemezseniz YÖK sizi bir dil merkezine atayacaktır. Ayrıca normal şartlarda ilk açılan ilk dönem kurslarına başlamanız gerekmektedir sadece hamilelik veya askerlik gibi durumlarda ya da rapor ile beyan edilebilecek durumlarda bir sonraki dönem dil kursuna kadar bekleyebilirsiniz bunun için YÖK ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

nazmi hocam neden kendinizi antalyada bulabilirsinz dediniz arkadaşa antalya nın eğitimi kötümü lütfen cevap verir misinz terch yapcamda

kemalöztürk

Öğrenci
Aşağıdaki soruma cevap verilmedi... Bilgisi olan arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?

''Hocam ben şöyle bir sorun yaşıyorum. Sisteme kayıt olmak istediğim de daha önce kayıtlı diyor. Ve şifremi yazıp girdiğimde şifre hatalı diyor. Şifremi unuttum tekrar şifre gönder dediğimde ise hatalı bilgiler diyor. Bu durumda ne yapmam gerekir.''

canak28

Öğrenci
arkadaşlar ben de sabah tercihlerimi yapıp onaylamıştım sayfaya tekrar girdiğimde hiçbişey gözükmüyor.. tercihleri tekrar yapıp onaylıyorum başarılı diyor sayfaya tekrar döndüğümde yine hiç birşey yazmıyor sistemde mi sıkıntı var yaa

B

baklava

Guest
benim sistemimde hiç birşey gözükmüyor ben lisansüstü alımlarında giriş yapmıştım o şifreyle kabul ediyor çünkü kaydınız var diyor ne tc no nede eğitim bilgilerini girebiliyorum napmam lazım birde eğitim bilgilerinde yan dal ana dal gibi birşey yazıyor sizlerdede yazıyormu arkadaşlar daha önce lisansüstü alımları için şifre alanlar nasıl bir işlem yaptılar anlatabilirlermi explorer hiç açmıyor

duyguplt

Öğrenci
tercih sayfasında üst kısımda mavi ile yazılı öğr bilgi diye bi yer var ana sayfada eğitim bilgileri kısmına mezun olduğum okulu bölümü bulup kaydediyorum ama tercih ekranında ısrarla başka okulun adı çıkıo...ne oluo acaba ne siteymiş ya sorun olurmu acaba

F

financier

Guest
tercih sayfasında üst kısımda mavi ile yazılı öğr bilgi diye bi yer var ana sayfada eğitim bilgileri kısmına mezun olduğum okulu bölümü bulup kaydediyorum ama tercih ekranında ısrarla başka okulun adı çıkıo...ne oluo acaba ne siteymiş ya sorun olurmu acaba

siz bilgilerinizi onayladıktan sonra başka bir okulun isminin yanı sıra kendi okulunuzun da isminin çıkması lazım. yani 2 okul ismi çıkar biri sizin okulunuz diğeri ilgisiz bir okul. sistemde bu tür hatalar var maalesef.