Hocam kaç günde açıklanır bir bilginiz var mı?
20'sinde açıklanır diye umuyorum.
Hocam kaç günde açıklanır bir bilginiz var mı?
ara ara kontrol etmek lazım demek ki hocam ne olacağı belli değil deneyeyim bakalım tekrar teşekkür ederimonu bende de yapmıstı hocam sonra tekrar kaydedıp cıktım, gerı donup baktıgımda kaydetmıstı
ara ara kontrol etmek lazım demek ki hocam ne olacağı belli değil deneyeyim bakalım tekrar teşekkür ederim
O 4 tercihten biri gelmezse kendinizi Antalyada bulabilirsiniz unutmayın..
Defalarca yazdığım yazı:
Dil eğitimi zorunlu olduğu için açılan tüm dil merkezlerinden gitmek istediklerinizi sıra ile tercih ediniz. Eğer daha az tercih yaparsanız ve tercihlerinizie yerleştirilemezseniz YÖK sizi bir dil merkezine atayacaktır. Ayrıca normal şartlarda ilk açılan ilk dönem kurslarına başlamanız gerekmektedir sadece hamilelik veya askerlik gibi durumlarda ya da rapor ile beyan edilebilecek durumlarda bir sonraki dönem dil kursuna kadar bekleyebilirsiniz bunun için YÖK ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.
hocam şaka yaptığınızı farzediyorum ve susuyorum...88.54 puanla ilk tercihim gelir mi hocam ?
nazmi hocam neden kendinizi antalyada bulabilirsinz dediniz arkadaşa antalya nın eğitimi kötümü lütfen cevap verir misinz terch yapcamda
hocam şaka yaptığınızı farzediyorum ve susuyorum...
teşekkür ederim hocam benim puanım 75 olduğu için inş gelir gözüyle bakıyorumda...olumsuz bi duyumunuz varmı hocam antalya ile ilgiliEğitimi kötü olduğundan değil, puanı düşük olduğundan.
tercih yaparken boş kutucugun içinde rakamlar çıkıyo onlar ne ki acaba bilen var mı
arkadaşlar 85 puanla odtü gelirmi?
- - - Güncellendi - - -
bendede çıkıyo aynı rakamlardan baska kımsede cıkmıyomu yaa
tercih sayfasında üst kısımda mavi ile yazılı öğr bilgi diye bi yer var ana sayfada eğitim bilgileri kısmına mezun olduğum okulu bölümü bulup kaydediyorum ama tercih ekranında ısrarla başka okulun adı çıkıo...ne oluo acaba ne siteymiş ya sorun olurmu acaba
88.54 puanla ilk tercihim gelir mi hocam ?