ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

atakann06

Öğrenci
yıldız teknik, itü ve marmara hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen ..? 83.300 puanım var..
1. odtü 2. bogaziçi 3. ytü 4. itü 5. marmara yazmayı düsünüyorum.. Şansım nasıl sizce hangisinin gelme olasılığı yüksek hocam ...?

F

financier

Guest
yıldız teknik, itü ve marmara hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen ..? 83.300 puanım var..
1. odtü 2. bogaziçi 3. ytü 4. itü 5. marmara yazmayı düsünüyorum.. Şansım nasıl sizce hangisinin gelme olasılığı yüksek hocam ...?

bence. YTÜ'de durur hocam.

kemalöztürk

Öğrenci

itü ve marmara yıldız teknikten daha iyi diyorlar. Ve o puanla bence odtü gelir zaten..

- - - Güncellendi - - -

Nazmi hocam butun tercıhlerı yapmamız gerekıyor fakat lısansustu sıstemı gıbı 10 tercıhden sonrasını yapamıyoruz :S

Ben 11 tercih yaptım.. Ve 12 olacak mı diye denedim o bile çıktı:)

- - - Güncellendi - - -

Aşağıdaki soruma cevap verilmedi... Bilgisi olan arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?

''Hocam ben şöyle bir sorun yaşıyorum. Sisteme kayıt olmak istediğim de daha önce kayıtlı diyor. Ve şifremi yazıp girdiğimde şifre hatalı diyor. Şifremi unuttum tekrar şifre gönder dediğimde ise hatalı bilgiler diyor. Bu durumda ne yapmam gerekir.''

Arkadaşlar sorun çözüldü. Teşekkür ederim yinede!!

canan_

Öğrenci
Evet hocam. Marmara.

hayırlısı hocam inşallah, bana bir konuda yardımcı olabilirmisiniz marmaradan sonra itümü, hacettepe-ankara ünvmi, izmirmi daha iyi kurstur sizce yeri düşünmezsek benim odtü boğaziçi marmara ilk üç tercihim olacak 4.ncüde yerleşme olasılığım yüksek gibi o yüzden çok kararsız kaldım itü yorumları çok iyi değil ankaraya yöneleyim diyorum en azından özelde de kurs imkanları fazla hacetepe filan diyorum sonra izmirin daha iyi olduğu duyumlarını alıyorum kafam çok karıştı almışken iyi bir kurs alayım diyorum normalde sakaryaya istanbul yakın ama her halükarda hepsinde ev tutmam gerekecek yani nokta atışı olsunda varsın yeri uzak olsun önemli değil ama kurstan pişman olmayayım gayem o ne önerirsiniz

- - - Güncellendi - - -

ve bunu diğer arkadaşlara da sormuş olayım gerçekten benim için kursun kalitesi önemli sonradan niye gittim buna demeyim elbette kendimde iyi çalışıcam ama ekstra kursa gerek kalmadan iyi bir eğitim alcaksam tercih sebebimdir

egeiletişim

Öğrenci
arkadaşlar dil tercihlerimde
1. dokuz eylül
2 akdeniz
3. anadolu
4. bogaziçi,
5. itü
6. marmara vs. sıralamasıyla tercih yaptım.puanım 80.7lerde.
izmirde yaşadığımdan ilk tercihim dokuz eylül açıkcası istanbulu zaten istemiyorum o yüzden sonlara yazdım sizce gelme şansı nedir ya da bu şekilde bir tercih listesi olur mu?

tobeornottobe

Öğrenci
Arkadaşlar ÖYP puanımı girerken yerleştirme puanım 79.04 olmasına rağmen sistemde 79.05 çıkıyor. Bu sorun olur mu? Ayrıca doğum tarihimi daha önce doğru girmeme rağmen 10.12 olacağına 09.12 şeklinde çıkıyor ve güncellenemiyor. Anlam verebilmiş değilim. Bir de arkadaşlar eğitim bilgilerinizi girerken Üniversite/fakülte(anadal) şeklinde mi yaptınız, yoksa Üniversite/bölüm(anadal) şeklinde mi yaptınız? bu sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.

egeiletişim

Öğrenci
Arkadaşlar ÖYP puanımı girerken yerleştirme puanım 79.04 olmasına rağmen sistemde 79.05 çıkıyor. Bu sorun olur mu? Ayrıca doğum tarihimi daha önce doğru girmeme rağmen 10.12 olacağına 09.12 şeklinde çıkıyor ve güncellenemiyor. Anlam verebilmiş değilim. Bir de arkadaşlar eğitim bilgilerinizi girerken Üniversite/fakülte(anadal) şeklinde mi yaptınız, yoksa Üniversite/bölüm(anadal) şeklinde mi yaptınız? bu sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.

sistem otomatik olarak yuvarlıyormus hocam. eğitim bilgileride sadece üniversite ve fakülte olarak girebiliyoruz. doğum tarihi konusunda da sorun olmuyor diye biliyorum.

sseda

Öğrenci
arkadaşlar ben sistemi açamıyorum ki tercihler için tıklayınız dan sonra sayfa bulunamadı uyarısı çıkıyor :S