yıldız teknik, itü ve marmara hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen ..? 83.300 puanım var..
1. odtü 2. bogaziçi 3. ytü 4. itü 5. marmara yazmayı düsünüyorum.. Şansım nasıl sizce hangisinin gelme olasılığı yüksek hocam ...?
eğitim bilgileri kısmında,yüksek lisans kısmı yok.yuksek lısans ı yazmak mecburiyetındemiyiz?
yıldız teknik, itü ve marmara hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen ..? 83.300 puanım var..
1. odtü 2. bogaziçi 3. ytü 4. itü 5. marmara yazmayı düsünüyorum.. Şansım nasıl sizce hangisinin gelme olasılığı yüksek hocam ...?
Nazmi hocam butun tercıhlerı yapmamız gerekıyor fakat lısansustu sıstemı gıbı 10 tercıhden sonrasını yapamıyoruz :S
Aşağıdaki soruma cevap verilmedi... Bilgisi olan arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?
''Hocam ben şöyle bir sorun yaşıyorum. Sisteme kayıt olmak istediğim de daha önce kayıtlı diyor. Ve şifremi yazıp girdiğimde şifre hatalı diyor. Şifremi unuttum tekrar şifre gönder dediğimde ise hatalı bilgiler diyor. Bu durumda ne yapmam gerekir.''
marmaramı ilk tercihiniz hocam
Evet hocam. Marmara.
muhtemelen ilk tercihiniz gelecektir hocam.. Sizden yüksek olan puanlar genelde ankara ve istanbulu tercih ediyorlar.
Arkadaşlar ÖYP puanımı girerken yerleştirme puanım 79.04 olmasına rağmen sistemde 79.05 çıkıyor. Bu sorun olur mu? Ayrıca doğum tarihimi daha önce doğru girmeme rağmen 10.12 olacağına 09.12 şeklinde çıkıyor ve güncellenemiyor. Anlam verebilmiş değilim. Bir de arkadaşlar eğitim bilgilerinizi girerken Üniversite/fakülte(anadal) şeklinde mi yaptınız, yoksa Üniversite/bölüm(anadal) şeklinde mi yaptınız? bu sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.
sistem otomatik olarak yuvarlıyormus hocam. eğitim bilgileride sadece üniversite ve fakülte olarak girebiliyoruz. doğum tarihi konusunda da sorun olmuyor diye biliyorum.