arkadaşlar dil tercihlerimde
1. dokuz eylül
2 akdeniz
3. anadolu
4. bogaziçi,
5. itü
6. marmara vs. sıralamasıyla tercih yaptım.puanım 80.7lerde.
izmirde yaşadığımdan ilk tercihim dokuz eylül açıkcası istanbulu zaten istemiyorum o yüzden sonlara yazdım sizce gelme şansı nedir ya da bu şekilde bir tercih listesi olur mu?
benim 73,7 puanla ankaradaki üni.lerde kalmam imkansız sanırım
iyi bari yanlış olmasında saolun hocam destekleriniz için..sonunda tercih yaptıksiz bilgilerinizi onayladıktan sonra başka bir okulun isminin yanı sıra kendi okulunuzun da isminin çıkması lazım. yani 2 okul ismi çıkar biri sizin okulunuz diğeri ilgisiz bir okul. sistemde bu tür hatalar var maalesef.
O puanla siz Ankarada kalamazsınız ben istanbulda kalamam, bu puanda olanları atamayacaklar herhalde
hocam eğer ankarda olmak için özel bi sebebiniz yoksa boğaziçini 2ye taşıyın, hacettepeden diil eğitimi almış biri olarak söylüyorum. büyük ihtimal 1veya 2 gelirPuan:84.7
tercihler:
1-odtü
2- hacettepe
3- boğaziçi
4- ankara
5- gazi
neresi gelir dersiniz?
eğer ankarada olmak için özel bir sebebiniz yoksa hacettepeden dil eğitimi almış biri olarak tavsiye etmiyorum, 2ye boğaziçini alırım derimbenim de puanım 84,4 tercihlerim 1.odtü 2.hacettepe 3. boğaziçi şeklinde en kötü ihtimal hacettepe gelir diye umuyorum.
hocam eğer ankarda olmak için özel bi sebebiniz yoksa boğaziçini 2ye taşıyın, hacettepeden diil eğitimi almış biri olarak söylüyorum. büyük ihtimal 1veya 2 gelir
- - - Güncellendi - - -
eğer ankarada olmak için özel bir sebebiniz yoksa hacettepeden dil eğitimi almış biri olarak tavsiye etmiyorum, 2ye boğaziçini alırım derim
hocam eğer ankarda olmak için özel bi sebebiniz yoksa boğaziçini 2ye taşıyın, hacettepeden diil eğitimi almış biri olarak söylüyorum. büyük ihtimal 1veya 2 gelir
- - - Güncellendi - - -
ankarada olmak benim için daha iyi... ama ne de olsa 6 aylık kurs... ne kadar faydalansak o kadar iyi.... hacettepe ile boğaziçi arasında ben de ikilem yaşıyorum...
siz neden hacettepe'yi beğenmemiştiniz hocam?
bende aynı sorunu yaşıyorum hocam sabahtan beri çıldırdım resmenben tercihi yapamıyorum diltercihlerini yapıyorun kayıt başarıli diyor ancak tekrar dil tercihlerime baktığımda sayfada tercihlerimi göremiyorum yaa
hayırlısı hocam inşallah, bana bir konuda yardımcı olabilirmisiniz marmaradan sonra itümü, hacettepe-ankara ünvmi, izmirmi daha iyi kurstur sizce yeri düşünmezsek benim odtü boğaziçi marmara ilk üç tercihim olacak 4.ncüde yerleşme olasılığım yüksek gibi o yüzden çok kararsız kaldım itü yorumları çok iyi değil ankaraya yöneleyim diyorum en azından özelde de kurs imkanları fazla hacetepe filan diyorum sonra izmirin daha iyi olduğu duyumlarını alıyorum kafam çok karıştı almışken iyi bir kurs alayım diyorum normalde sakaryaya istanbul yakın ama her halükarda hepsinde ev tutmam gerekecek yani nokta atışı olsunda varsın yeri uzak olsun önemli değil ama kurstan pişman olmayayım gayem o ne önerirsiniz
- - - Güncellendi - - -
ve bunu diğer arkadaşlara da sormuş olayım gerçekten benim için kursun kalitesi önemli sonradan niye gittim buna demeyim elbette kendimde iyi çalışıcam ama ekstra kursa gerek kalmadan iyi bir eğitim alcaksam tercih sebebimdir
Bence ankara gelir